Snopet

Idag var nog första gången jag var (typ) otrevlig mot en främmande människa. I kassan räknas det inte.

Gick upp till restaurangen, fram till kassan och sa; "Jag vill äta lite pannkakor". Betalade 40 kr, och gick in i mat-vrån. Börjar spana över de olika maträtterna, då dyker en mattant upp.

- Pannkakorna är slut.
- Jaha. Men jag har betalat för pannkakor.
- Du får äta pytt i panna.
- Men jag äter inte pytt i panna!
- Då får du äta soppa! Så går det när man är sen, haha. (Ett försök till skämt, EJ uppskattat)
- Nä, jag äter inte soppa heller!
- Sallad då?
- NÄÄ, nu går jag ut igen så får ni ordna det här!

Jag traskade ut därifrån med en cola och en macka. För 40 spänn. När jag kunde ätit pannkakor tills jag dog.

Kaos och upp o ner

Sämsta måndagen ever. Jag har varit på skolan i ca 6 timmar, och jag har redan hemlängtan. Missförstå mig inte, det är absolut inte folkets fel. Tror jag bara har lite fel inställning. Plus att jag inte har ätit sen klockan 2 typ, och jag har ingen mat här, så det börjar bli jobbigt nu.

Nu tänker jag säga som Anita; Lasse W har en låt för varje tillfälle. Nu ska jag deppa lite, svälta lite och sova lite.

Say whaaat?

Shiiit. I söndags satt jag här och tänkte; hur ska jag fördriva den här veckan?
Nu sitter jag här och tänker; vafan hände?

Åker hem/upp i övermorgon igen, och det känns inte som att jag hunnit med ens hälften av det jag skulle vilja hinna med. Och jag har inte alls hunnit träffa alla som jag skulle vilja träffa... Men snart är det jullov, och sen är det praktik och då är jag här i över ett halvår så då ska jag nog hinna med det mesta! :)

Så vad har jag gjort då? Träffat Frida, hur kul som helst! Har blivit mycket filmtittande, och då mest urkassa skräckfilmer. Har även hunnit med lite badande och lek i Hammarvallen. Besökt mamma i Norrköping har jag hunnit med, samt en sväng till Katrineholm. Och igår kanske det bästa hittills; träffade världens bästa Malin Alderfalk som jag inte ens PRATAT med sen slutet av augusti typ. Skämmes! Och till på köpet sprang jag på min barndomsvän Robert i Malins trapphus, då visar det sig att de bor grannar! Riktigt trevligt :) Och på tåget hem träffade jag en gammal pendlarkompis från gymnasiet, så då fick jag sällskap på tåget också. Otroligt lyckad dag!

Och så har jag SHOOOOPPAAAT! Har varit helt underbart att få gå runt i fina kläder hela veckan och bara känna sig tjejig! Funderar på att försöka upprätthålla detta även uppe på skolan. Men jag är skeptisk...

Snart är det promenad med lite fotografering som gäller, men i riktig pensionärsanda måste Frida och jag se klart Våra bästa år först. Nåt annat går inte för sig!

Ha det king, tjingeling!


Du är min hjälte för du vågar vara rak
Du är min hjälte för du är precis så svag som jag är
Hjälp mig, jag behöver dig igen


RSS 2.0