På den sjunde dagen...

Världens bästa söndag?

Fick sova lagom länge imorse. Ett snabbt gympass på det, lite mat, promenad till syster, mata katten och lite så (kan inte hjälpa det, men jag tycker alltid det låter lite småsnuskigt att säga mata katten...). Anyway. Begav mig hem, laddade om, sen var det dags för korvfest! I dubbel bemärkelse.

Jag och Linus var hyfsat duktiga pyromaner och fick igång en fin liten brasa. Korven smakade gott, och alla var glada. Men bäst av allt? KIM VAR DÄR.

Efter grillning var det hemmamys hos Johannes, lite sällskapsspel och sånt mys! Det var längesen jag skrattade såhär mycket som jag gjort idag, tack alla inblandade! :)

Nu sitter jag, Jojje och Frida och är sjukt obekväma framför Fråga Olle-dokumentären. Usch.

Lördagsmys

En dejt med Ashton Kutcher såhär en vanlig lördag är inte helt fel. The Guardian, riktigt bra film.

Och den här scenen är helt underbar och jag hoppas att jag har den här synen på livet när jag blir äldre. Mys!


"Hell, I've always been old Ben. Ya' know what though, I don't mind. I mean if my muscles ache, it's because I've used 'em. It's hard for me to walk up them steps now, its 'cuz I walked up 'em every night to lay next to a man who loved me. I got a few wrinkles here and there, but I've layed under thousands of skies with sunny days. I look and feel this way, well cuz I drank and I smoked. I lived and I loved, danced, sang, sweat and screwed my way thorough a pretty damn good life if you ask me. Getting old ain't bad Ben. Getting old, that's earned."

If nothing else works just shout!

När klockan ringde 07.30 imorse på min halvlediga dag var det inte mycket som motiverade mig att gå upp. Men för att jag ska få något gjort måste jag ställa klockan onödigt många timmar för tidigt för att jag ska hinna med allt i min takt. Så jag gled upp, dog lite i soffan, åt min frukost, och svidade om till löparkläderna.

Jag har 3 knep för att "lura" mig själv till att komma iväg och träna en dag som denna när man helst bara vill ligga i fosterställning hela dagen;

  1. Ta på dig träningskläderna det första du gör. Att glida runt i morgonrock/OnePiece på morgonen gör dig inte direkt jätteredo för ett träningspass.
  2. Lyssna på überpeppmusik som får dig att bara vilja köra slut på dig själv totalt!
  3. Jag brukar "fuska" genom att inta en portion Jack3d. För har du väl fått i dig det finns det ingen återvändo, då måste du iväg och träna. Annars kommer det snart kännas som att du har småkryp under huden (ungefär som de där äckliga skalbaggarna i Mumien).

De här 3 momenten gick jag alltså igenom imorse, och nu sitter jag här dyngsvettig och relativt nöjd. Kroppen sammarbetade inte riktigt idag, och ett löppass som skulle ha blivit medeldistans slutade med någon form av intervallträning då benen inte riktigt hängde med. Men nu är det gjort, och jag har 2,5 timmes ledig tid kvar innan jobbet!

Och nu bjuder jag på låten som fick mig pepp imorse! Blir ni inte träningssugna av det här så tycker jag synd om er.

 

 




(Och jag har förstått att E-type inte direkt är någon man skryter om att man gillar, men jag älskar karl'n. Och det tror jag alla gör, innerst inne..?)

From this day on noone is going to tell me
What I should do or what I should not
That ain’t the way,
The way that it shall be fight it all the way
So let them vultures prey on each other
Don’t let them spoil it you’ve come this far
Coming out like a force of nature
This is the shape of things to come

När jag blir stor...

Bäst igår;

Tant kommer in på Ica och ska köpa cigaretter. Letar upp något ur plånboken som ser ut att vara tillverkat år 72 f.kr. Två femkronorssedlar. HALLÅ?

Jag säger vänligt men bestämt att: "ööööööhh det där kan du inte betala med!"
Tant ser lite förvånad ut och undrar "varför?"
"DOM DÄR ÄR JU JÄTTEGAMLA", säger jag på ett oerhört pedagogiskt sätt.
"DOM KAN DU INTE BETALA MED".
Tanten ser lite småledsen ut. Men hennes hundvalpsögon biter inte på mig.
Hon frågar sorgset "men varför är det ingen som har sagt något för..?".
Jag svarar något i stil med "ööööhhhhh", och Veronica får nu ta över då hon märkte att mitt tålamod tog slut där.

Och jo, jag tror någon har sagt något. Förmodligen för 32 år sedan, när de slutade tillverka femkronorssedlarna.
Shiiit.


Bäst idag; Offspring - Pretty Fly for a white guy på P4. Tänkte genast på hur min morfar, som alltid lyssnar på P4 om dagarna, rockade loss i sin lägenhet. Mer rock åt pensionärerna!

Så idag vill jag både hissa och dissa den äldre generationen.



Torsdag

Vi glömmer gårdagens breakdown och börjar om på nytt.

http://reasonstobefit.tumblr.com/


Sing to me of the plans that you have for me over again

En mycket klok vän -som för övrigt fyller år idag, GRATTIS ANITA!- sa en gång för längesedan; "det finns en Winnerbäcklåt för varje tillfälle" (Jag tror det var hon iaf, känns som en sån sak hon skulle kunna säga. Kan också ha varit Hanna. Men hon fyller inte idag, så Anita för cred för det!)

De senaste dagarnas Lasse-låt har utan tvivel varit just "Tvivel". Lägger man på lite orkeslöshet och lite depp på det, så är det inte alls en rolig vecka.

Men man behöver inte alltid vara på topp.

Måndag

Måste ju också, än en gång, nämna att jag älskar tamejfan mina vänner. Tack allihop, vänner som kollegor och bekanta för världens bästa helg. Kan verkligen inte sluta le när jag tänker på det!

Så. Ja, löprundan blev avklarad. Tillslut. Lyckades somna till Family Guy strax efter kl 16. När jag vaknade till var det fortfarande Family Guy på tv. Perfekt tänkte jag, en inte alltför lång tupplur! Men kruxet var det att avsnittet jag vaknade till var det som började kl 19... En lagom lång tupplur på ca 3 timmar alltså.

Det blev en runda på 5 km. Med ett litet stopp på matdepån på Hagagatan där det bjöds på popcorn och mackor. Som jag sa, löprundan gick åt helvete, men jag gjorde det.

Forgive me father for I have sinned

Århundradets helg är över. Och den har satt sina spår. Hela förra veckan befann jag mig på räddningstjänsten, på introvecka. Lagom slut i huvudet i fredags, men då var det bara att ladda om för Mustasch på Amazon. Ös hela kvällen, sjukt roligt. Vaknade runt halv 11 på lördag, sen var det bara att ladda om på nytt för nästa tillställning; Ica-personalfest. Det var sjukt kul som vanligt, vågar nog påstå att det var roligaste personalfesten hittills, och definitivt roligaste händelsen i år.

Men som sagt, helgen har satt sina spår och jag är förvånad om jag inte lider av diabetes, skrumplever och skörbjugg vid det här laget. Sömnbrist kan vi garanterat fastställa iaf. Men funderar på att ta en liten tupplur, sen SKA jag dra på mig löparskorna och ta en runda. (Och det här skriver jag för att det har visat sig att det faktiskt finns en hel del folk som läser min blogg, så imorgon när någon frågar mig "hur gick löprundan?" kommer jag kunna svara något i stil med; "helt åt helvete, men jag gjorde det.")

Nu, mat!

Silence, I KILL YOU!

Förstår inte vad som kan vara så otroligt viktigt att min granne måste samla halva Flen i sin lägenhet kl 23 varje kväll och diskutera allt mellan himmel och jord genom att använda JÄTTESTORA BOKSTÄVER OCH INTE ALLS SÅDÄR SMÅ BOKSTÄVER SOM FRÖKEN ALLTID SA ATT MAN SKULLE PRATA MED!

Saker som är tillåtna att diskutera med hög ljudnivå (saker som folk idag har olika synpunkter på);

  1. Polisens agerande vid dödsolyckan med motorcykeln
  2. Hockeyfinalen
  3. Nya snusbestämmelserna

Alltså, halvviktiga saker där jag vet av egen erfarenher att folk kan ha väldigt starka och skilda åsikter. Men efter klockan 22 är egentligen alla former av diskussioner förbjudna!

Men jag är ytterst tveksam till att det är något av dessa tre ämnen som diskuteras på andra sidan väggen. Överväger därför att be Philip om hjälp att skriva en lagom sadistisk, arg lapp imorgon.



Uäh

Humörsvängningar idag. Först stod jag högst upp i stegbilen och kände ungefär såhär;

 

Men efter jobbet skulle jag byta däck, och då kändes det lite mer såhär;

 

 

Båda bakdäcken var som fastgjutna i bilen, så en stor & stark Gottberg fick komma med släggan och banka bort båda däcken. Men nu är bilen fin i alla fall!


Överväldigad

So many men to do, so little time. Fast nej. Snarare so many things to do, so little time.

Har blivit apatisk i min soffa, möschar i mig salta pinnar, kollar på Lyxfällan och tänker på allt jag borde göra. Prio ett är att städa, IGEN. Jag är sämst, och borde absout inte ha gäster då min lägenhet tycks få nån form av allergisk reaktion så fort jag släpper in folk här. Looks like shit. Och nu skyller jag alltså inte på mina vänner för jag vill att de ska vara här dygnet runt. Men då måste jag ju kunna hålla rent också.

Nå. Snart ska jag börja städa. Snart...

Oh my.

Jag har en tendens att bagatellisera saker. Som morgondagen till exempel. Jag har besökt branstationen ett antal gånger sen jag slutade skolan. För att träna, prata om kommunuppgifter eller bara hälsa på. Och jag har gjort LIA där i 10 veckor. Så att studsa dit imorgon är inga konstigheter, och har inte känns av på något speciellt sätt. Precis som vanligt.

Fast det finns ett litet undantag som gör att det inte alls är precis som vanligt. IMORGON BLIR JAG ANSTÄLLD DÄR.


Imma be on the next level

Ja, igår gjorde vi (jag och Johansson) alltså några av testerna i storstadsmodellen. Och ja, jag är fortfarande sjukt klen med tanke på hur mycket jag borde orka. Men jag märker ändå framsteg, så jag får fokusera på det istället.

Rodden klarade jag precis på 01.45. CHECK.
På bänken klarade jag 16 av 35.
På z-stången klarade jag 25 av 40.

(Tider, vikter och förutsättningar kan ni läsa om här!)

Men nu vill jag tillägga en sak, och försvara min stolthet lite här. För jag ORKADE faktiskt fler, men eftersom bänken och z-stången måste göras i en viss takt (har en metronome-app på mobilen som gör att vi kan hålla rätt takt) så var jag ju tvungen att sluta så fort jag tappade takten. Sådetså... :P

Som sagt, inte ens i närheten av bra, men betydligt bättre än sist då jag tror rodden låg på över 2.05, bänken 5 av 35 och z-stången minns jag inte riktigt, men det måste ha varit sämre. Nu ska vi bara hitta en ny tid för att testa, och då blir resultatet bättre, GARANTI.


 

Imma be the flyest chick (so fly)
Imma be spreadin my wings
Imma be doin my thing (do it do it - okayy)


Ta på mig, Jack!

Det här med att man drömmer om den här killen;

 

Men får den här;


Jag är inte nöjd.


Oh happy day!

Och när jag ändå leker musikrescensent vill jag bara passa på att tipsa om den här låten. Kommer inte ihåg vart, när eller hur jag hörde den första gången, men redan då bestämde jag mig för att jag älskade den. Sen glömde jag bort den, men nu hörde jag den i en reklam (kan iofs varit där jag hörde den första gången också?) och den är typ ännu bättre nu.

Det är en sån här "jag-är-ensam-hemma-och-jätteglad-och-nu-ska-jag-skrika-sönder-mina-lungor-till-den-här-låten-för-den-är-så-jävla-bra-och-ingen-hör-mig-låt".


You know what we do and we do it well

Vaknar av att jobbet ringer. Nej, jag kan faktiskt inte jobba idag.

Inatt drömde jag om stortadsmodellen. Om det var en mardröm eller inte är svårt att avgöra. Men nu är jag laddad i alla fall!

Och den här veckan finns det inget bättre sätt att börja dagen på än att tagga till den här låten! Nästa vecka har jag förmodligen en ny favorit-pepp-låt. Men den här är grym, och de är svenskar, så vi kör på den!





Megalomani

JOY TO THE WORLD! Klart du ska med och klättra! :) Nu på onsdag är det prova på igen! Kostar 150 kr, de öppnar kl 18 och jag planerar att vara där då! Komsi komsi! :)

Idag är det fredag. Den 13. Jag var lite smått nervös när jag begav mig till jobbet imorse, en jobbtid på 9-20 känns lite vanskligt en dag som denna. Men det gick bra. Hade lite otur när jag tänkte bara, men inte mycket värre än vanligt så all is good. Höll dock på att börja gråta när Jessica, som började två timmar senare än mig och skulle sluta samtidigt, lyckades smita iväg  minuter tidigare. Så jag kan klart konstatera att jag var lite för trött, och uppskattar alltså en ledig helg enormt mycket.

Kvällen har spenderats hos kusin där jag maniskt har tryckt i mig bullar, kakor, tårta, kaffe, cola och aladdin-choklad. Yummie in my tummie!

Har även anmält mig till två kurser nu i höst, franska och tyska för nybörjare! Så alla ni som funderar på att lära er nåt nyss i sommar eller i höst, eller vill byta riktning i livet, ansök nu! Sista dagen är den 16 april :) Heja heja!

Can you tell me which flower's going to grow?

Lite funderingar på kvällskvisten. Jag kan bli arg på mig själv ibland för att jag har lagt så mycket energi på människor som bara har fått mig att må dåligt. När man är mitt uppe i det kan det kännas som att det är värt att kämpa för. Men i slutändan? Oftast inte ens i närheten. Så istället för att försöka lappa ihop något som är dömt att misslyckas redan från början; släpp taget. Hur svårt det än är så blir det bättre, och det ganska fort.

Lägg istället din energi på de människor som har varit där och pusslat ihop dig under tiden du varit förstörd.
PUSS PÅ ER, NI ÄR BÄST.


I wanna yell it from the rooftops down

Idag hade jag sambo igen, världens bästa Jojje kom hit inatt och åt frukost med mig på balkongen imorse. Premiärsittning på balkongen sen ett år tillbaks nästan, fluginvasionen som varit har gjort att jag inte ens vågat öppna dörren tidigare. Efter det blev det en snabblunch på Kungsvägskiosken innan det var dags för oss båda att röra oss mot våra arbetsplatser.

Uttråkad på jobbet innebär att jag äter massa onyttigheter, och det plus dagens snabblunch (bestående av en pizza) gjorde att det fick bli en liten löptur efter jobbet. Intervaller i trappor, jobbigt och riktigt roligt! Och vem har egentligen sagt att jag INTE skulle få äta en pizza om jag vill det? Det var sjukt gott ;)

En annan roligt grej är att de ringde från migrationsverket idag, så nu är det klart på riktigt att det blir timvikariat där också framöver! Får förhoppningsvis gå intro där v 17. Lägger man till introt på räddningstjänsten nästa vecka så kan jag konstatera att jag kommer vara lagom slut o huvudet i början av maj...

Men det är riktigt spännande! :)




Not so puttinuttigt

Upptagen dag. Blev två möten med olika skolchefer/rektorer. Oftast när jag ska propagera om något som andra tycker att jag ska ha koll på, - fast det egentligen känns som att jag inte har den blekaste om vad jag gör - och de börjar argumentera mot mig känner jag mig som den lilla fågeln i följande videoklipp:




Fick inte lägenheten jag gjort intresseanmälan på heller, och det suger. Men i övrigt en ganska bra dag. Jag var stark på gymmet, mot slutet i alla fall. Efter gym begav jag och syster oss mot Eskilstuna för lite klättring. Stötte på lite hinder i form av en singelolycka. Först på plats, då får man larma. Fick lite prestationsångest när killen på larmcentralen berättade att han kopplade in Räddningstjänsten Flen i samtalet. Men jag skötte mig ganska bra tycker jag.

Ingen större olycka dock, så jag stannade bara kvar för att hälsa på mina blivande kollegor sen rullade vi vidare igen. Klättringen gick riktigt bra, och så fort pengar har rullat in på kontot så blir jag medlem! Sen ska jag besegra varenda vägg, varenda berg, vartenda träd som kommer i min väg!


Suckers!

Minsta form av snusk i min blogg-reklam på facebook, och ni flockas om gamar runt en halvdöende Simba! Besöksstatistiken sköt i höjden efter min senaste annonsering. Tänk om ni alltid var lika ivriga att titta in här när jag faktiskt skriver om vettiga saker. Men jag får väl vara glad för det lilla jag får.

And that's what she said. Moaha.

Idag tryckte jag en 200 grams chokladkaka på rekordtid. Av nån anledning kändes det väl nödvändigt. Men imorrn blir det KÖTTPASS på gymmet. Typ.

-----------

Jävla Melissa Horn. Dyker upp på min spellista såhär på kvällskvisten och försöker dra ner mig i fördärvet. Nog för att hon, och Adele också för den delen, vet exakt hur det är hela tiden så är det inte det jag behöver just nu. Jag behöver typ... MASKINEN. Så Melissa och Adele kan fortsätta älta sina tragiska historier om och om igen. Utan mig den här gången.

...

Kund: Jag vill ha en vit hård prince!
(Ja, vem fan vill inte det?) tänker jag.

Kunden syftade på cigaretter. Det gjorde inte jag.

Dilemma. Jag vet hur jag blir när jag låter mig påverkas av pojkar. (Och ja, jag säger pojkar för hittills i mitt liv har jag inte träffat en riktig karl). Så därför håller jag mig upptagen med så mycket som möjligt för att inte riskera att drabbas av något dumt infall. Men ibland är det inte roligt.


If you can dream it, you can achieve it!

Nu har jag gått med i Min utmaning, en tävling med Runners World och Powerade! Tanken är mest att jag ska hitta ännu mer motivation till min träning, och lite tävlingar med schysta priser är ju aldrig fel? :) Gå med du också!

Och min utmaning, mitt mål med 2012 alltså Storstadsmodellen. (Att förbättra mina resultat alltså, för tillfället är jag tveksam till om jag skulle kunna klara av alla moment innan årsskiftet. Men har tänkt att släpa med mig Johansson till gymmet någon dag och köra igenom alla moment ordentligen, för än så länge vet jag inte hur jag ligger till på de flesta!)



Och målen som jag ska klara är alltså alla som står i den vänstra spalten. Mitt första mål är coopern (löpning 3000 m), och även rullbandstestet då det känns som rimliga mål som jag kan klara av inom en snar framtid! Det är otroligt viktigt att ha ett mål med sin träning, och storsdadsmodellen tycker jag är ett bra mål då det finns så många olika delmoment att klara av!

Måndag

OKEJ. Nu har "Anonym" kommenterat och berättar att Jesus signade ut på långfredagen. Tack Anonym!
(Vilket betyder att jag låg en dag efter i alla mina konstateranden. Men eftersom påsken aldrig firas samma dag så känns det lite konstigt ändå. Jag menar, juldagen är ju alltid den 25 eftersom han föddes då. Och ja, det datumet har jag fan koll på. Så det verkar ju konstigt att inte påsken alltid firas samma datum. Och jag vet att det finns någon bra förklaring till detta, men jag är inte nöjd.)

Dumma påsk, känns ändå ganska elakt att fira för att världens mest kände person dog då. Jag firar att jag får äta hur mycket jag vill. Och för att kycklingar är söta.

Hur som. Idag är jag jätteledig och det innebär att jag, som vanligt, ska städa. Jag förstår inte. Varje gång jag bestämmer mig för att städa är när jag inser att det faktiskt finns en hälsorisk med att befinna sig i min lägenhet. Och det tar typ en hel dag att städa allt, så då förstår ni hur stökigt det är. Men jag är oftast bara ledig en dag, sen kommer en upptagen period på 14 dagar ungefär där jag knappt befinner mig i lägenheten. Och när jag sen har en ledig dag igen, DÅ ÄR DET KAOS I MIN LÄGENHET! Så min fråga är nu, vem av mina vänner har snott min extranyckel och stökar ner här de dagar jag inte är hemma? Det är inte snällt, sluta med det.

Laddar inför städningen med det här som är bästaste för tillfället:




This one's for the outcast, for those about to fall
This is for the lowlife, this one's for us all

This is for the outcast
We don't need a cure!

There is no easter bunny!

Dagens stora fråga har varit; Vad gjorde Jesus idag?

På långfredagen åt han mat.
På påskafton dog han.
"På den tredje dagen återuppstånden från de döda..." nånting. Annandagen alltså.

Så idag var han alltså bara död?

Anyway. Sjuuuukt mycket mat och godis i helgen. Och det har varit sjuuuukt gott. Det är påsk, då måste man.
Imorgon är det måndag. Och jag är så SJUKT JÄVLA LEDIG. Helt fantasiskt.

Tack!

Jag är tacksam för alla kommentarer jag får, för det bevisar ju faktiskt att det finns folk som läser och engagerar sig i det jag skriver. Och med folk menar jag oftast Mikaela och Joy då det är de som kommenterar 98% av gångerna. Och eftersom det inte går att svara på kommentarerna så att det blir uppmärksammat av den som skrivit, svarar jag här istället! :)

Frida, med "NOT" menas att Jessica vill döda alla sina katter, och du hatar min katt större delen av tiden ;) Så därför överväger jag att lämna min katt till någon annan om jag skulle lämna denna värld av någon konstig anledning!

Ela! Jo, eller, jag kommer FÖRMODLIGEN få gå som timvikarie på Migrationsverket i fortsättningen, det ska bli riktigt spännande! Men det är bara i tredje hand, Ica kommer jag nog aldrig lämna helt... Och i sommar är det ju faktiskt räddningstjänsten som gäller i första hand!

Andrea, kul att du läser! Och heja dig, du är en stor inspiration! :)

Gymmet gick bra, hyfsat stark! Hur mycket det gav vet jag dock inte, med tanke på att jag lekte fjortonåring på Amzon igår. Och jag upptäckte något mer. Vågen på gymmet visade ALLDELES för höga siffror, och om den stämmer är det verkligen dags att ta tag i det här. 7 kilo ska väck! Och visst, muskler väger mer än fett sägs det ju. Men hur ska jag någonsin orka springa och göra alla övningar där man bara använder kroppen om jag ska bära på massa extrakilon? Nej, muskler ska byggas men nog finns det lite onödig vikt som inte är muskler som jag kan göra mig av med. Men det är ju så... svårt. Jobb om 2 timmar, nu duschen!

SES!

LMFAO

Och appropå ingenting så är det här LÄTT den hetaste människan just nu. Inte nödvändigtvis kanske en 10-poängare rent utseendemässigt vid en första titt, men stilen, attityden, musiken... BÄST.


This is how I roll, animal print, pants out control,
It's RedFoo with the big ass fro

Kick out the epic motherfucker

Det här funkar inte. Jag mår faktiskt inte alls dåligt, men vetskapen om att alkoholen simmar runt i kroppen på mig gör ändå att jag tvekar inför träning. MEEN, jag rullar dit ändå och inbillar mig att det kommer göra någon form av nytta. Först ska jag bara hinka i mig ännu mer te och vatten, lite Jack3d på det och SEN BAH KÖTTA.


Well okay, I still get stoned, I'm not the kind of girl you'd take home.

Igår jobbade jag 9-21.15, en sjukt lång tid på årets jobbigaste dag. När jag gick därifrån var jag så trött att jag kände att jag skulle kunna somna var som helst, och planerade att dyka upp en snabb sväng på Petras förfest och sen vandra hemåt. Men på något sätt lyckades jag få i mig ett antal glas alkohol där, låna lite kläder och helt plötsligt stod jag i kön till baren på Amazon. Där lyckades jag även beställa in förfriskningar totalt 3 ggr, trots att jag är helt luspank.

Jag hade sjukt kul, träffade massa gamla bekanta och skötte mig nästintill exemplariskt hela kvällen. Men idag? Mår väl inte alltför dåligt, men jag vetesjutton om jag kan påstå att det är värt det längre. Ser ingen mening med att gå ut bara för att man måste. När det är liveband är det en annan sak, men då blir jag så taggad ändå att all form av alkohol är överflödig. Den 20 & 21 april är det Mustasch på Amazon och personalfest, och då får jag väl räkna med att det slinker ner en och annan droppe. Men efter det tror jag att jag kan lägga fyllehatten på hyllan och tacka för mig.

Och det värsta av allt? MIN TRÄNING GÅR ÅT SKOGEN SÅNNA HÄR DAGAR.

Invincible

Lagom lång dag på jobbet idag, men det är påskvecka så det är SJUUUUKT mycket folk. Full rulle!
Idag var det dags för klättring igen, och den här gången gick det riktigt bra! :) Väggen som jag och Frida kämpade med förra gången var helt plörsligt hur lätt som helst. Nu kämpar vi med en ny vägg, men den tar vi nästa gång ;). Och när vi har klarat den får vi väl avancera till att börja rikta in oss på färgade leder istället för att klättra fritt överallt... Att jag dessutom var superstark på gymet igår gör att mitt självförtroende ligger på en ganska bra nivå just nu! (Och då försöker jag förtränga att löprundan jag försökte mig på efteråt var katastrof.)

Funderar starkt på att bli medlem, men det är ju helt klart en kostnadsfråga. Hade inte ens råd med en biobiljett idag... KAN NÅGON ANMÄLA MIG TILL LYXFÄLLAN TACK?! Nåja, det här är ju min första månad med riktig lön sen jag började skolan för drygt 2 år sen, så jag får väl ge min ekonomi några månader att komma på fötter igen.

Borde verkligen sova och ladda för morgondagens jobbtid 9-19. Att det dessutom är jobbigaste dagen på året är också en anledning att sova lite. Men innan det har jag tänkt hinna med en liten morgonpromenix, så klockan ringer om 5 timmar. PUSS O GONATT!

(Btw, se Hunger Games! Sjukt bra film)

Måndag

Idag hade jag lite halvdålig karaktär. Blev både kaffe och lite godis på det. Men jag var väldigt, väldigt trött och tyckte väldigt synd om mig själv, så det fick bli så. Kan ha något med att göra att mitt "nya" jobb hann ringa min personalchef och be om referenser innan jag hade förvarnat henne. Awkward.

Hur som, kutade en omväg hem så att mitt samvete skulle bli lite renare. Men jag tycker synd om den stackare som stod högst upp i himlabacken när jag kom frustandes som en hel flock med tjurar.


Reasons to be fit?

Okej, jag må vara lite sent ute. Men tack vare Andrea Larsson har jag hittat världens bästa peppsida! http://reasonstobefit.tumblr.com/
Går ju även att bara bildsöka på google så kommer du fullkomligt överösas av peppande quotes! :)

Surt bara att jag börjar jobba om en timme, ska till Flens Bostad innan det, och inte kommer hem förrns efter kl 21 ikväll. Men imorrn blir det hårdträning! :)

 

Och för att bli extra superpepp kan man ju lyssna på Beyoncé - Run the world (girls). Och sen UT OCH KÖTTA!



RSS 2.0