I put on my best but I'm still afraid.

Jag ber om ursäkt för att jag har betett mig konstigt, och jag ber om ursäkt för att jag kommer att bete mig konstigt framöver. Men jag mår inte bra, och jag har inte mått bra den senaste tiden heller. Personligen tycker jag att denna helg fick mig att inse det. Och jag känner att mina närmsta behöver veta om det. Jag kan inte bara skaka av mig all skit som har hänt, och jag hatar personen han har fått mig att bli.

Men jag vet att jag vill, ska och kommer bli bättre, och detta är väl ett litet steg på vägen. För jag är inte mycket för att prata, så det blir inte bättre än såhär just nu.

The road is long but will get you there, again.

Jag insåg just att det är ganska mycket som ska göras om jag nu skulle ha turen att komma in på utbildningen. Sälja bilen, göra mig av med lägenheten, ordna nytt boende, komma i form så jag inte skämmer ut mig totalt...

Bilen lär jag ju bli av med, kanske inte till priset jag hade tänkt mig i somras, men ändå.
Lägenheten känns ju lite surt, för om jag säger upp den nu måste jag ändå betala hyra fram till mars.
Nytt boende är väl det som känns läskigast, jag är inte bra på vuxensaker.
Träning? Skrattretande. Men det ingår ju i princip i utbildningen, och jag tänker inte sumpa den här chansen. Fast då måste jag iofs få chansen först.

It's gonna be a bright, bright sunshiny day!

Aaah. Det bästa med att skriva pessimistiska inlägg är att Hanna alltid kommer med något positivt motargument, och genast känns det lite bättre!

Inatt blev det aaalldeles för många Scrubsavsnitt. Att jag dessutom somnade på soffan, sov 4 timmar i min säng, blev väckt av telefonen, gick upp för att göra något effektivt och återigen somnade på soffan, gör mig inte till världens piggaste idag. Men jag måste iaf duscha, det här är inte hälsosamt.

Dravvel.

Okej, HIM ska släppa nytt album. Typ, snart, nån gång. Är inte riktigt up to date, men men. Hur som. Eftersom de hade sin storhetsperiod här i Sverige i ungefär en månad för typ... 5 år sedan, förväntar jag mig ingen konsert. MEN. Tyskarna verkar ha lite mer vett när det gäller musik, så jag hoppas innerligt att de blir bokade till Rock am ring. För då ska jag dit, utan tvekan.

Gammal kärlek rostar aldrig.


Whaat.

I'm nothing short of being one complete catastrophe.







En pessimist i sitt livs form

Okej. Jag vet PRECIS vad som krävs för att jag ska bli lycklig nu. Att fyra personer, som blivit antagna till Skydd mot olyckor i Sandö väljer att tacka nej till platsen. Och jag hatar att det inte finns något jag kan göra för att påverka. Seriöst. Fjärde reserv. Det är det bästa jag har. De andra reservplatserna kan jag ju bara skratta åt. Och visst, det är Sandö jag vill till. Men varför skulle jag ha sån tur att 4 stycken som har fått bättre resultat än mig på högskoleprovet väljer att hoppa av? Nu måste jag alltså vänta drygt en månad på att 4 främlingar ska avgöra hur jag ska spendera det närmaste året?

Jag orkar inte. Nu ska jag begrava mig i Scrubsavsnitt och låta allt annat försvinna.

I hope you had the time of your life

Jag testade att googla mitt eget namn. Då jag inte har nåt originellt efternamn som Ledenvik, Alderfalk, Arehäll eller Bouvin, var det ingen större överraskning att det dök upp saker som inte alls hade med mig att göra. Men när jag sökte på bilder dök det upp fyra stycken... PÅ MIN SYSTER?! Vilket totalt misslyckande. Och ändå har jag gått media och gjort en hemsida, spelat innebandy och fotboll och faktiskt gjort några mål. Så jag borde ju faktiskt dyka upp någonstans. Men icke.

Och HAHAHA, trodde seriöst inte att hemsidan fanns kvar. Fast det är klart, har ju ingen aning om hur man tar bort den så den får väl finnas där helt enkelt. Om ni tittar in, bör ni absolut gå in på arbetsprover och kolla in min grymma animering gjord i Photoshop. Det ska iaf jag göra, tar nog en titt på Anitas också ;)

Jösses, jag hade inte ens börjat på ICA när den sidan gjordes.

Vilket sammanträffande!

Kände imorse ett otroligt sug efter "Ensam hemma 2". Men om 40 minuter visas första filmen på trean, awesome!


On a cold christmas eve you promised me Broadway was waiting for me

Jag är en lugn person med takt och ton, måttfull och balanserad. Jag är tyst och still och det ska mycket till innan jag blir exalterad. Men jag har en last som håller mig fast i ett järngrepp varje vinter. När året är slut och snön ligger djup och slädarnas medar slinter.

Jag vill ha mer jul! Ge mig mer jul!



På schemat för dagen står: Förbereda lägenheten för julen, äta en riktig helgfrukost (oboy och rostad macka med hallonmarmelad), och hämta min stackars bil i Sparreholm.

Och förresten, idag är det nästan så pass kallt ute att man faktiskt kan tro att det är jul snart. Och om man kisar, kan man missta dimman för att vara snö!

No more poison killing my emotion

Jag väljer att inte skriva något om gårdagen. Inget nämnt allting glömt. Heter det inte så?
Jag väljer istället att återigen svara på en av Hannas kommentarer.
Klart jag har funderat på att skriva en bok, det måste ju vara det ultimata sättet att tjäna pengar på? Jag menar, visst, Stieg Larsson hade oturen att gå och dö innan det hände något, men fatta hur mycket pengar han hade tjänat ihop vid det här laget. Sen kan man luta sig tillbaks och aldrig behöva oroa sig mer.

The road is long but will get you there

Bruksanvisning för min bil: Stoppa in nyckeln, men inte hela vägen. Dra ut den en halv millimeter, lyft upp nyckeln och vrid om. Samma sak när du ska starta bilen.
Bilen kommer förmodligen inte starta, så vrid om nyckeln, låt bilen hosta lite och ge upp.
Upprepa detta ungefär 10 gånger tills du börjar höra någon form av liv från bilen. Detta liv ska alltså inte låta som en dödlig hostattack, utan mer som en rad kräkningar. När du hör detta, pumpa på gasen tills du märker att bilen inte kommer att dö igen. Nu är det bara att köra iväg! Bilen kan hoppa lite och sluta reagera på gasen de första 100 meterna, men detta är inget att bry sig om. Något annat du kan strunta i är den STORA, ORANGEA varningslampan där det står "Check engine". Jag har kollat, och jag vet att motorn sitter där.

Annars ska det nog inte vara några problem!

These boots are made for you?

Okej, det var inte så farligt som jag trodde med ekonomin. Men det betyder inte att det är ofarligt. Så nu åker det upp lite skor på tradera!

Och just det! När jag och Jessica vandrade runt inne på Tuna, tyckte jag att jag såg ett bekant ansikte. Och visst var det Anitas vän Ewa (låter väldigt opersonligt med "Anitas vän" med tanke på att jag faktiskt har träffat med Ewa ett antal gånger, men med tanke på att jag inte ens träffar Anita längre kändes det konstigt att skriva "och där satt min gamle vapendragare Fibbe". Så hon får vara "Anitas vän" för tillfället.) som satt på en bänk och väntade på bättre tider! Och jag förstår henne, november är ingen vidare trevlig månad.

Bad Influence

Bytte bort halva min jobbtid idag för att ta en tur till Etown och fixa inför helgen. Har ju inte riktigt haft möjlighet tidigare då jag har varit förkyld i drygt en vecka. Gav Jessica en tidig födelsedagspresent som jag tänkte att vi kunde ha imorrn, nämligen Singstar Queen. Big mistake.

Inte nog med att det var hutlöst dyrt om man jämför med typ CDON (men jag orkar aldrig beställa från internet ändå, lägger jag ut pengar på något vill jag ha det på en gång!), The show must go on fanns inte med! Så nu är jag lite sur och vill inte ha några julklappar iår. Jag vill aldrig mer handla. Jag vill inte ha mer saker. Och jag vill verkligen inte veta hur mycket pengar jag gjorde av med idag.

Förlåt, känsliga läsare.

Okej, hoppas ni inte blev alltför förskäckta av mitt senaste inlägg. Inte riktigt vad jag brukar skriva om, men jag ville testa om man kunde höja besöksstatistiken genom att skriva om något som folk faktiskt är intresserade av, haha! Känns inte som att någon bryr sig lika mycket som jag gör om mina humörsvängningar och Takida.

Idag är jag sjukt trött btw. Somnade väl strax efter 3 igår var (var tvungen att komma ikapp i Greys, lyckades ju missa senaste avsnittete igår då jag valde att se nyaste Harry P-filmen), och när klockan då ringer 07.30 är det inte konstigt att man är trött.

Jobb om 3,5 timmar, ciao!

SEX (tror ni att jag får extra många läsare nu?)

Okej, nu tar vi oskulden på ett ämne här i bloggen. Och ganska passande handlar det om sex! Jag är nämligen ganska pryd av mig (visst, om jag blir upprörd över något kan jag slänga ur mig ord som k*k och f***a, men om jag skulle prata om själva... grejjen, skulle jag förmodligen använda betydligt töntigare ord. Som ni ser kunde jag inte ens skriva orden här) så därför pratar jag aldrig om sånt. Om jag inte är packad förstås.

Aaanywaay. HAHA, det här kan bli spännande för jag skruvar på mig av bara tanken på vilka ord jag kan komma att behöva använda mig av. Men om vi gör såhär. ÄTA betyder ha sex, och SMÅÄTA betyder... "leka med sig själv", och HUNGRIG betyder... ja ni fattar? Så slipper jag (för mig) jobbiga ordval.

Dåså, då kör vi. Har haft diskussioner angående fördelar/nackdelar med att småäta. Nu ska jag ta upp argumenten, men tänker inte säga vart jag står i den frågan. It's personal ;D

  • "Inget godis före maten" heter det ju. Och det är ju just för att om man småäter innan maten är det liksom inte lika gott när man väl får den där brakmiddagen som man har längtat så mycket efter. För hur gott det än är med godis, så går det inte upp mot en redig söndagsmiddag. Och den smakar ju SÅÅ mycket bättre om man inte har ätit på ett bra tag?
  • MEN det är extremt jobbigt att vara hungrig hela tiden. Vem som helst kan tappa humöret hur lätt som helst då. Om man därför ser till att hålla sig lagom mätt hela tiden så mår man ganska så bra hela tiden, och kan vara relativt nöjd med livet i största allmänhet, utan att behöva sura för minsta lilla. För let's face it, INGEN gillar att gå hungrig om man vet att man inte kommer få mat på... flera veckor?
Tycker personligen att jag har samlat ihop två väldigt starka argument och mina (2?) läsare från MPC borde hålla med om att Kersti Sperber hade varit väldigt övertygad av mitt tal!

Bajs.

Would you mind if I hurt you?
Understand that I need to
Wish that I had other choices.

Would you mind if I killed you?
Would you mind if I tried to?
'Cause you have turned into my worst enemy.

I won’t show mercy on you now.


I'm mr Brightside. Not!

Okej, på fredag gäller planering av nyår och supa skallen av sig. Sen ska jag aldrig mer i hela mitt liv engagera mig i något förutom mig själv.

NEJ, nu ska jag lyssna på Hanson - Mmmbop, kolla på nåt roligt Scrubs-klipp och vara glad :)

How did we get here? I used to know you so well.

Är det inte ganska hemskt att jag måste låtsas att nån är död för att jag ska kunna gå vidare och må bra? Och det var längesedan jag mådde så pass bra som jag gör nu. (Även om jag är onödigt arg ibland, men jag känner igen det här beteendet från gymnasiet så allt är som det var från början haha!)

And the Britney song was on... what the hell am I doing?

Sitter med balkongdörren öppen, och spelar först Slipknot på högsta volym. Sen byter jag lite fint till Miley Cyrus på ännu högre volym. Vad ska folk tro? Men jag är inte alltid slipknot-arg eller Hannah Montana-glad, så därför är det underbart att ha så pass varierande musiksmak att man kan sjunga med i båda låtarna och känna igen sig i båda. Man kan ju inte vara helt låst på samma hela tiden, gud va tråkigt.


Dreamcatcher

WEEEEI. Mina första objekt är sålda på Tradera! Har fått pengar för en film nu iaf, 41 kr! Jag närmar mig sakta men säkert miljonen...

Och Hanna undrade hur jag fått för mig att jag skulle bli brandman. Egentligen har jag alltid vetat att jag vill bli det. Men det kändes som att vissa saker bara var sånt man skulle drömma om, aldrig göra till verklighet. Och de senaste åren har jag insett att livet är för kort för att bara gå och drömma, vill man uppnå något får man ta tag i sig själv!

Och det har jag gjort nu! Tror visserligen inte att jag kommer in då mina betyg borde vara bättre, men eftersom jag har tagit tag i det också och börjat läsa på komvux så ska det också ändras på!

Eller ja, jag har boken och papprena. Jag ska bara öppna boken och börja läsa.

Sen ska jag bara söka till Idol, gå på Rock am Ring och åka till något avlägset land och göra lite nytta, sen är jag nog relativt nöjd för tillfället. Men då måste jag ju skapa nya mål och drömmar..? Jobbigt.

Pisstisdag

Jag kräver inte mycket egentligen. Med risk för att låta som en mor som säger till sina barn att hon bara önskar sig snälla barn i julklapp, så tänker jag säga att det enda jag vill ha är en plats på brandmansutbildningen. För jag ORKAR verkligen inte vara kvar här ett halvår till. Och det enda jag vill göra i sommar är att stå i ett enormt publikhav med Jossan i Tyskland och se underbart band.

Och jag skulle inte gnälla om mitt liv var lika roligt som ett Scrubs-avsnitt. MEEEN som my man T.I säger:
Stop lookin' at what you ain't got and start bein' thankful for what you do got. Så nu tänker jag vara glad över att jag kollar på Scrubs, äter pepparkakor och ska röja järnet på fredag!

Ääeeh.

Jag HATAR att tjata. Då verkar det som att jag inte har något bättre för mig, att jag inte har något liv. Men jag tycker faktiskt att jag har det, och DÄRFÖR tjatar jag för att jag faktiskt vill kunna planera runt om. Nu vill jag bara träffa Jossan och dö lite, så jävla trött. Det är inte bra att vara ledig för mycket, då blir man trött när man väl jobbar.

Äckliga jag

Jag hatar att duscha. Inte att vara nyduschad och fräsch, men själv processen för att nå fram till detta är enormt jobbig.

Först ska man orka ta sig upp ur sängen och ut i den kalla lägenheten. Sen ska man ta av sig sin varma nattklädsel och stå naken och blottad i den kalla lägenheten. Sen tvingar man sig in i duschen, och visst, det varma vattnet är underbart. Sen måste man STÄNGA AV det varma vattnet för att schampoonera håret. Och schampoot kommer självklart rinna ner i ögonen.

Sen är det dags för balsam, och är man som jag så är detta delen när man tappar halva håret, och det orsakar stopp i avloppet.

När man tillslut är klar ska man torka, smörja, föna, fixa... Ja, det är en evighetsprocess. Men 2 timmar senare så känns det ganska bra!

Men visserligen är jag fortfarande ganska äcklig. Jag borde ha rakat mig på alla ställen som en kvinna bör raka sig på, men idag hade jag inte lust att göra processen ännu jobbigare. Får bli en helgsyssla!

I’m terrified but I’m not leaving

För tillfället ÄLSKAR jag Rihannas nya låt Russian Roulette. Går tydligen inte att bädda in den här, men här har ni länk iaf :)


He's bringing sexy back

För alla som hann läsa mitt förra inlägg; jag ber om ursäkt. Ibland hamnar jag i en känslomärssig berg och dalbana, och då vet man inte vad som kan hamna i bloggen. Nevermind that!

För nu är jag ÖVERLYCKLIG (och en smula upphetsad, haha) efter att ha sett New Moon. SE SE SE SE!


Team 17-årig man eller Team 22-årig pojke
Team hunk eller Team skunk?
Team Jacob eller Team Edward?


Och för er som hör till Team nr 2, bli inte sura. Klart jag måste få driva lite med er, det lär ju ni också göra haha.


Whoever saves one life, saves the world entire.

Jag och Jossan såg Schindlers List igår. Det är en film som alla MÅSTE ha sett. Klarar man av att se den utan att bli berörd på slutet är det något som är fel. Alla borde vara lite mer som Schindler, och INGEN får någonsin glömma bort det som hände.

 

 


Isn't it wonderful?

Hahaha, guuud vad jag älskar Scrubs.


Get me started

Inatt tror jag att någon dog i mitt trapphus. Om polisen ringer, så var det kl 2.09. Note to self.

Anywaaay. Idag skulle jag ha jobbat den förträffligt braiga tiden 13-21.15. En lördag. Men förkylningen stoppade mig än en gång, och jag har förlorat ett antal kronor. Är visserligen mycket piggare i huvudet idag, men nästan och halsen är fortfarande fyllda av saker som vi inte ska prata om här.

Imorrn är det bio med Hanna och hennes vän Rosanna som gäller, New Moon! Men först ses vi hos Hanna och kollar på första filmen :)

Och om exakt en vecka är det Jessicas födelsedag, vilket jag hoppas ska firas stort. Men först har jag tänkt att ta en tur till Stockholm över dagen. Takida spelar och signerar skivor i en Jack & Jones-affär, och jag tänkte förena nytta med nöje och köpa Jessicas present när jag ändå är där! Och eftersom ingen ville följa med mig på konserten i Linköping så tänker jag inte ens bry mig om att fråga om någon vill följa med mig till Stockholm och köa för att se Takida spela två låtar, haha! Men det gör mig ingenting :) Men om någon nu skulle vilja följa med frivilligt säger jag såklart inte nej!

Are you ready to fall?
Come inside, hold me tonight
I’m ready to fall

I will speak of you gently, even after the fight

Jag och Jossan har STOOORA planer för sommaren. Rock am Ring, Tyskland, Juni. RAMMSTEIN. Då festivalen firar 25-årsjubileum väntar vi oss storslagna artister, utöver tidigare nämnda band. Vill dock vänta lite med att köpa biljetter. Det är mycket som måste planeras inför en sådan resa, och jag är ett planeringsfreak. För det mesta.

Och jag fick veta idag att det är lite drygt 40 dagar kvar till nyårsafton. Och jag vet av erfarenhet att "som man spenderar nyårsafton, kommer man spendera resten av året". Och eftersom jag hoppas att jag ska vara borta härifrån nästa år, känns det ganska passande att fira nyår i en annan stad. För ärligt talat så skiter jag i det här nu. Ingen annan verkar vara speciellt engagerad, förutom RJ. Så varför ska jag? Jag lämnar mitt nyårsöde i Malins händer, så får vi se vart det för mig!

And soon you learn
That the only thing worth to treasure,
Are the people that actually care

Three little words and a question why?

När jag nu inte kunde lyssna på min mästerliga inspelning av Curly Sue (jag vet att den var det) så försökte jag trösta mig med andra inspelningar från andra konserter. Snubblade över mina två HIM-konserter. Jag var ju kär i dom, vad hände? Jag trodde väl att jag hade växt ifrån dom, att det inte var tillåtet längre. Tänk så fel man kan ha. Jag har tannat i växten helt enkelt. De är helt underbara, och jag ska fortfarande gifta mig med Ville Valo. Eller nåt. Snacka om att ha kontroll på sin röst. Och bli inte irriterade för att jag skriver om, för er, obetydliga saker. Kan ni läsa mode/kissiebloggar kan ni läsa min också. Lyssna, se och njut nu.


I'm not ever alone

Nu ska jag sura ett tag för att det inte finns något ljud på mina videor. Fittkamera med värdelösa inställningar säger jag bara. Förstår inte varför det finns en inställning där man kan STÄNGA AV ljudet på kameran. Jag menar, vem vill ha en video utan ljud? Och så förstår jag inte varför den var avstängd från första början. Jag har ju filmat förut, MED ljud. Får väl nöja mig med andras videor på youtube. Och jag har ju faktiskt kickassbilder :)

I'm head over heels.

Let me show you what it really means

Sveriges största rockband? Va-sa-ru-KENT-hette-dom-det? Pyttsan. Var på Takida igår, och det var fucking jävla awesome! Och det kan jag säga med gott samvete för jag har varit på min beskärda del av dåliga konserter. Och det här var inte en av dom. Förbandet, Sonic Syndicate, var riktigt bra. Hade bara hört en låt förut, men resten lät lovande de också. Maffiga melodier is the shit.

Och Takida sen, ja, skyll er själva att ni inte var där säger jag! Synd bara att publiken alltid ska vara så stel på läktarna och aldrig vågar sjunga, än mindre röra på sig. Så jag satt där, tyst och still. Men jag njöt. Och när de spelade Curly Sue så blev det av någon konstigt anledning väldigt suddigt i mina ögon, och jag hade lite svårt att samla mig ett tag. SÅ jävla vackert.






(Och av någon anledning så ska min kamera alltid fucka sig, så jag har videor men inget ljud.
Återkommer om jag lyckas besegra kamerademonen)

Spontant och underbart

Hade planerat en lugne hemmakväll igår, kurera förkylningen och så. Inte då. Madde ringde, och strax innan halv 10 befann jag mig hos Johannes, där det var planerat att vi skulle dricka och sjunga. Veronica, Mårten och David tittade också förbi, och sen var det singstar och Little big planet för hela slanten. Runt halv 3 kände jag att det var dags att banga, hade lyckats få en hjärntumörhuvudvärk/tidig bakfyllehuvudvärk. Och nu sitter jag här, nästan genomförkyld och ska snart till Norrköping. Men gårdagen var extremt trevlig!

Onsdag

Vaknade som sagt tidigt imorse. Jag gick upp och var vuxen fram till halv 12, då Malin ringde och var speedad som en ekorre på koffein! 20 minuter senare stod hon i min hall, hon åt lite mat och vi snackade skit framför tvn. Börjar bli en veckorutin som jag gillar skarpt!

Kollade även på film, Jennifer's Body med Megan Fox och Amanda Seyfried (Mamma Mia-tjejen). Förvånansvärt bra, då filmen handlar om att Fox blir besatt av en demon som dödar pojkar. Låter inte som någon höjdare direkt.

Nu har jag just tryckt i mig en Polly-påse på 20 minuter, nu går jag och lägger mig i fosterställning.




Besegrad

Igår kände jag att det var en redig förkylning på G. Det kändes i huvudet, näsan, halsen, ja överallt där det kan kännas. Men sånt har jag inte tid med så jag stoppade kroppen full med Omega 3, Sinova och Te. Och idag känns det mycket bättre! Är kanske dumt att säga så, det kommer väl straffa sig ikväll, men jag ska fortsätta göda min kropp med nyttigheter, har även tänkt att ta mig upp till ICA och inhandla diverse c-vitamin frukter. Bye bye svinis!

Just dessa märken har jag. Och NEJ, jag har inte gått på den larviga reklamen på tv för Sinova.
Jag hade den innan, så det så.


Morning sun

Inget går upp emot att sova på soffan utan täcke för att katten bestämde sig för att min säng var en bättre toalett än lådan. När man dessutom inte somnar förrän kl 1, och vaknar halv 8 gör det saken ännu bättre! Nu är i alla fall första tvättmaskinen igång.

After a long and sleepless night,
How many stars would you give to the moon?

Kungen av underhållning är tillbaks.

Robbie Williams har gjort det igen. Jag hade nästan gett upp helt, men han gav istället upp UFO-spaningen och släppte ett nytt, grymt album. Lyssna in Blasphemy och Won't do that. Hela skivan ska såklart lyssnas på, men dessa två förjänar lite extra uppmärksamhet.



Sometimes I wish I could but... I can't behave.
I know it's not the heathen in me, it's just that I've been bleeding lately
Internally
Don't turn to me
Bite your tongue, the torrid weapon, you could learn a useful lesson
What's so great about the great depression?
Was it a blast for you? Cause it's blasphemy.

Varning för Westlife-tjat, för er som inte bryr er ett piss.

För er som inte lyssnar på radio, eller skiter fullständigt i Westlife, kan jag hur som helst informera er om att de har släppt en ny singel. Jag tyckte att det var rätt konstigt att jag efter att ha hört den bara 2 ggr på radio, så kunde jag den redan. Nog för att jag har lätt för att lära mig sånt onödigt, men det var i extremaste laget. När jag sen lyssnade på spotify kände jag att "det här skulle Daughtry kunna ha gjort. Och mycket riktigt, det är en cove på Daughtrys låt What about now som jag faktiskt har hört några gånger, så det var väl inte så konsigt att jag kunde den.

Men som jag sa till Malin, att de släpper nytt betyder att de lever. Och att de släpper ny skiva MÅSTE betyde att de kommer hit. De bara måste. Och då ska jag och Malin vara där. Och jag ska vara kär i Mark, även om han har lagt sig åt andra hållet på senare tid. Men drömma får man alltid göra.

Det är konstigt, de hetaste männen/pojkarna just nu är gifta sångaren i Takida, bögen i Westlife och den minderåriga i Twilight. Det räckte liksom inte med att de är kända, och redan då omöjliga att fånga.


 

JA TACK?


Gosh.

Jag struntar fullständigt i att han är 4 år yngre.
Honom kan jag göra förbjudna saker med.
DEFINITIVT TEAM JAKOB.


Ullared

HEMMA. Ullared var inte alls nån höjdare. Visst, otroligt billigt och massa saker, men aaaalldeles för mycket folk. Jag hade tänkt att jag skulle ta hand om kundvagnen och vila på den hela dagen. Tjena. Efter tre minuter och tre personer som hoppat in precis framför vagnen var jag en millisekund från att skicka iväg vagnen genom hela folkmassan. Inget tålamod här inte. Bilder från resan och alla saker kommer imorrn. Kan dock berätta för alla intresserade (Johannes) att jag köpte fem Rammsteinskivor för 455 kr! Bra jobbat tycker jag.

Kissie (bara för att jag skrev det i förra inlägget)

Man ska vara glad att man inte bor i den här staden när man ska ta taxi hem på fyllan!

Mina framtida rubriker kommer att vara...

Kissie! Jag har insett att för att få läsare så måste man skriva om Kissie. För folk söker på henne på bloggportalen.se, och då dyker ens blogg upp. Så nu ska jag skriva Kissie i varje inlägg. Gärna flera gånger i rad. Kanske som rubrik till och med? Kissie Kissie Kissie. Kan ju börja med att säga att jag faktisk beundrar henne. Hon kan skriva hur taskiga saker som helst på sin blogg, och ändå vågar hon lägga ut oretuscherade bilder på sig själv. Det är vågat!

Jag vet att man inte ska vara dum, men jag förstår henne, det är kul. Och det är ju så man blir känd nu för tiden, så why not? All is fair...


Hur som, egentligen borde jag sova om jag ska orka åka bil imorrn. Det är faktiskt jättejobbigt, men jag har i alla fall fixat några road-tripskivor, så jag tror jag överlever.


Skriver Kissie en gång till för säkerhets skull. Kissie!

Legen-wait for it-dary!

Okej, det finns bara en sak jag önskar mig i julklapp. Denna serie:


Rubrik

Jag bara älskar när Flen uppmärksammas i TV, jag känner en viss bekräftelse då. De nämnde inte Eskilstuna eller Nyköping, de nämnde Flen. Imorse var det dags igen, i vakna med The Voice. Jakob Öqvist måste älska att uppträda på Amazon? FÖR VI ÄR JU FAKTISKT EN EGEN KOMMUN, även om Hälleforsnäs verkar ta över med alla affärer där borta.

Anyhow. Idag är det jobb 11-17.45, sen bär det av mot Norrköping, imorgon drar vi oss ner till Hedared och på söndag är det så dags för Ullared. Jag bävar för den dagen.

Out from under

 

Let me feel the space between us growin' deeper
And much darker everyday
Watch me now, and I'll be someone new
My heart will be unbroken, it will open up

For everyone but you


Crap.

Okej, 7 gelehallon tar 30 minuter att motionera bort. Jag måste alltså röra på mig konstant för att inte svälla upp som en surnad mjölkförpackning. Kan man öva in att börja gå i sömnen?

The boys are back in town

Idag kom Johannes och Johansson hem, och jag måste erkänna att jag faktiskt har saknat dom! Inte för att vi träffas hela tiden eller pratar i telefon varje dag (det gör jag inte med nån), men det är alltid liksom här! Johannes är alltid på ICA och Johansson är alltid vid msn på kvällen samtidigt som mig. Det har varit lite tomt nu de senaste dagarna! Hoppas på en buzz-kväll snart, samt planering av nyårsafton!

Ledig måndag, typ.

Effektiv dag. Jag har städat klart köket, städat hallen och är nästan klar med sovrummet. Det är bara torka golvet och få upp en hylla som är kvar. Golvet kan jag nog ta imorrn, hyllan får jag nog vänta lite med. På torsdag har jag planerat att ta vardagsrummet och toan, sen är lägenheten i toppform! Fönstrena tar jag när det närmar sig jul och ljusstakarna måste upp. Vill inte att hela Flen ska se tassavtrycken på mina fönster.

Och på torsdag är det också äntligen dags för mig att bli märkt för livet! Kommer bli awesome, det vet jag. Bild kommer då.

När något är rent syns det att allt annat är smutsigt

Jag tänkte vara duktig förut och tvätta golvet i köket. Sagt och gjort, golvet blev skinande rent. Förutom ett mystiskt, mörkt streck som löper genom hela köket. Den enda förklaring jag kan komma på är att strecket alltid varit där, men att golvet var så smutsigt förut att det inte syntes. Så det är skönt att ha ett rent golv, men mindre kul att jag nu har ett synligt, mörkt streck på golvet.

There's no real love in you

Jag stör mig fortfarande på att Tokio Hotel är så populära bland fjortonåringar NU, när jag faktiskt köpte deras första skiva, som är helt på Tyska, för 4 år sedan. Och då var det inte en jävel som visste vilka det var, och det var inte en skiva man skröt om att man hade. Det är det väl inte nu heller, men nu vet alla vilka det är. Men de var faktisk mina pojkar först! Och deras låt Automatic är faktiskt jättebra.

Och jag ska erkänna att jag fortfarande tycker att sångaren är otroligt trevlig att se på. Fast jag skulle inte säga att han är en snygg kille, men en vacker människa. Han borde vara det under allt smink också.


Ge mig.

Jag vill gå på konserteeer! Här är min måste-lista.

Red Hot Chili Peppers - Sett, måste ses igen.
Rammstein - SKA ses 20 februari.
Westlife - Sett, måste ses igen.
Robbie Williams - Sett, måste ses igen.
Bon Jovi - MÅSTE ses.
Guns 'n roses - MÅSTE ses.
Aerosmith - MÅSTE ses.
Mötley Crüe - KUNDE ha setts i sommar, hoppas jag får chansen igen.
Volbeat - MÅSTE ses.

Och sen hade jag velat se Queen och Nirvana, men man kan inte få allt här i världen.

Mission failed

Jag SKA inte klippa lugg förrän allt hår är jämnlångt. Kommer bara ångra mig. Och jag SKA inte färga håret förrän jag vet att jag inte kommer tappa allt hår när jag gör det.

Igår var det jobb 8-17. Sen begav jag mig hemåt, kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde men inte var det något vettigt iaf. Sen blev det film hos Jessica och Linus, som vi bara fick se 61 minuter av, sen var vi tvungna att vänta i 54 minuter för att se fortsättningen..? Hmm.
Sen ringde Frida och ville att jag skulle vara chaufför i "Operation rädda Isak", och eftersom vi bara skulle till Nyköping och vända kunde jag gå med på det. Speciellt om det var Queen i bilen. Men Isak var svårövertalad, och det slutade med att vi hamnade på krogen. Otroligt läskigt när man är nykter, mest för att alla i Nyköping verkade vara nyktra, vilket betyder att ingen vågade dansa (förutom att gunga lite med knäna och veva med armen), och förmodligen var fullt lika medvetna som jag var hur alla dansade. Och vem fan kan släppa loss då? Nu vet jag varför jag älskar Amazon.

Hur som så misslyckades operationen totalt, Isak följde inte med hem och jag somnade kl 3 inatt. Men jag fick gå ut på krogen som jag ville iaf!

Just det! I sann fjortis-anda var det någon som stack ut huvudet från en bil och skrek hora till vårat gäng. Tror inte det var personligt då det inte fanns en chans att de såg vilka vi var, men om det var personligt så finns det bara en människa jag kan tänka på. Men med tanke på att man inte bör kasta sten i glashus var det förmodligen inte hon. Det var nog bara en cool, full fjortonåring. Heja henne, haha.

Hujedamej

Jag får magsår av att kolla i min almanacka.

Fredag: Jobb 7.45-18.30
Lördag: Jobb 8-17
Söndag: Jobb 16-21.15
Måndag: Vårdcentralen 13.30 (Relativt ledig dag, men ändå. VÅRDCENTRALEN :|)
Tisdag: Jobb 10-20
Onsdag: Jobb 7.45-21.15 (KOLLA TIDEN)
Torsdag: LEDIG
Fredag: 11-17.45
Lördag - Måndag: Hedared, ULLARED (Tjocka tanter överallt + min onda rygg)

SEN är jag relativt ledig. Då kanske jag har tid att dö?

Nys Nys Hora!

Jag hatar bruden i nässpray-reklamen! Ni vet hon, som snorar ner mannen som sitter brevid henne i busskuren? Jättetrevlig karl som trots att hon nyss var jätteäcklig försöker ragga på henne lite diskret. MEN NEJ, då snor hon hans knep för att ragga på Hipp Hipp Hora-killen som är aaalldeles för ung för henne! FY.

Idag blir jag glad av: Att det är fredag imorrn, och att Jossan och jag ska ses!
Idag blir jag arg av: Killen som blivit dömd till ett års fängelse för att han räddade en äldre dam från att bli dödad av en påtänd idiot.
Idag lyssnar jag på: Red Hot Chili Peppers - Dosed


Överlkraftig benstomme?

Jag måste verkligen börja träna. Jag älskar mat och godis och allt sånt som man inte borde älska. Så det vill jag inte sluta med. Men jag vill inte heller betala 2000 spänn för nåt jävla gymkort som jag kommer använda 3 gånger. Och lagsporter kan jag glömma, jag är världens sämsta lagkamrat. Även om jag saknar fotbollen nåt enormt. Och eftersom jag har några träningsredskap hemma (magtränare och några gummiband) så borde jag kunna ta tag i nåt sånt när jag är hemma. Men inte det heller. Vad är det för fel på mig?

Jag vill inte vara en pluffs.

Det känns som september

Jaha, då fick man äntligen arslet ur vagnen och ringde vårdcentralen. Har inte pratat med någon livs levande människa än, men nu har jag iaf ringt. Hade tänkt ta bort några födelemärken - hudcancer, nej tack. Och sen upptäckte jag även i helgen att mina p-piller är slut. Jag borde väl kanske ha varit ute i god tid, men å andra sidan händer det inte så mycket nu för tiden så jag har väl ingen brådska, haha. Kanske skulle boka tid hos psykologen när jag ändå håller på?

Nej, skärpning! Snart är det Factory Outlet som gäller, och kl 15 ska jag befinna mig på AU-center. Spännande.

Borde väl prata lite om helgen också. Världens bästa helg. Det jag kommer ihåg iaf. Mer än så behöver jag inte säga.

RSS 2.0