I don't celebrate sundays

Näjj. Kungarna av Tylösand lyssnar på Volbeat... Skändning!

Har haft en grym helg. Började med middag på rinvägen med bästaste grupp 1. Tacos, charader, film och Sanning eller Konsekvens stod på schemat, riktigt roligt och avslöjande haha.
Igår var det gocart, beerpong och utgång, lyckat det också! Idag har jag dött i en soffa på ringvägen, promenerat på Svanö och glott på sjukt läskig film.

Roligare än så blir det inte, gonatt!

Fan.

Sökes; vettig, trevlig människa.
Finnes; inkvoterad sandöstandard-tjej.

Jag har ganska mycket självdistans, och inser mycket väl mina begränsningar. Men vissa dagar har jag helt enkelt lite svårare att hantera dryga kommentarer. Så där har ni en förklaring till varför jag ibland kanske är lite extra otrevlig. Sorry.

800 grader?

Jag har badat hela dagen, har hypotermi med en kärntemperatur på ca 26 grader! KAAAALLT.

Tisdag (fast det känns som måndag)

Folk borde verkligen veta sina begränsningar. Mer än så säger jag inte. Personligen tycker jag att jag har hyfsat bra självkänsla. Jag vet att jag är ganska trög när det gäller praktiska saker, och hoppar gärna inte in först och ska prova saker. Då tittar jag gärna på lite först, och sedan provar jag mig fram. Sen finns det väl alltid områden där jag bara borde backa undan lite, men man lär så länge man lever.

Idag har varit en lagom helvetesdag. Började med tenta, sen var det uppstart med Kem, och efter det redovisning. Som tur var blev Claes utsedd att redovisa i våran grupp, så jag slapp få ett mental breakdown framför klassen. Sånt uppskattas.



Det här är förresten supergulligt. Jag skulle vilja vara typ 16 igen.


I'm tugging at my hair, I'm pulling at my clothes
I'm trying to keep my cool, I know it shows
I'm staring at my feet, My cheeks are turning red
I'm searching for the words inside my head
I'm feeling nervous, Trying to be so perfect
'Cause I know you're worth it


Heaven nor hell

Har TYP pluggat hela dagen. Och med TYP menar jag att jag har suttit lite vid datorn, sprungit i korridoren och letat efter folk som inte pluggar, suttit i tvrummet, gått tillbaks till rummet och pluggat, sprungit till köket och snackat skit, lagat mat, fortsatt plugga, lägga "pasiangs" (har totalt tappat stavningen) och fortsatt plugga. Och under tiden jag pluggat har jag ätit godis och lyssnat på Volbeat.

Har även hunnit powernapat en halvtimme vid halv 6, och är nyss hemkommen från en promenad med Philip! Nu känner jag mig nästan som en ny människa, om en halvtimme blir det gymmet med Jojje och Lunke.

Sen ska jag fortsätta att plugga skum (AFFF-AR, procentinblandning 6), vattenhydraulik (38 mm slang har ett k-värde på 7,5, och rymmer 1 liter vatten /m), och Strålförarteknik & släckteknik (en fogfighter har ett flöde på 300 l /min, den ultimata droppstorleken för brandgaskylning är 0,03 mm).

Och ni trodde att brandmän bara drack kaffe?

Mr perfect don't exist my little friend

Jag borde egentligen plugga, men jag har en ovana att prioritera ganska dåligt, så jag skriver här istället samtidigt som jag lyssnar på Volbeat och minns höjdpunkterna från gårdagen. Förbanden var värdelösa med bara massa skrik som man inte förstod någonting av, vilket brukar resultera i att jag bara skrattar åt hela situationen. Jag kände mig ganska felplacerad kan man väl säga.

Men Volbeat var grymma, det var ca 1,5 timmes ren kärlek.

Och appropå det här med att prioritera dåligt; om jag lär känna en kille som är hur trevlig som helst och hur snygg som helst, så kan jag fly i ren panik om han har någon form av tics. Men om han är världens svin, utan tics, då ignorerar jag totalt det faktum att han får mig att känna mig värdelös varje gång vi ses , för jag menar, han är ju perfekt i övrigt. Hm, måste nog gå en prioriteringskurs hos någon betydligt vettigare människa än mig själv. (Och nu menar jag inte att detta händer just nu, men det var bara något jag kom att tänka på.)

NU SKA JAG PLUGGA SKUM.

It's made of all the things I have to take

Dagen började jättebra. Gympass på morgonen, pannkakor till lunch, håltagning på tak & repellering (stavning?) och glödbrand på eftermiddagen som gick hur bra som helst. Efter det blev det lucia-övning, sen boxning. Underbar dag och allt har gått jättebra.

Men nu vill jag bara hem till Flen.

I know how to make 'em stop and stare

Idag är en bra dag. Den praktiska ventilationsövningen gick bra imorse, likaså teorin. Nu har jag powernapat i en haltvimme, är fortfarande sjukt trött så därför blir det lite kaffe innan gymmet!

Tisdag

Mitt humör är inte att leka med på morgonen. Imorse kunde jag ha dödat den person som inte vet hur man ställer in ett glas i diskmaskinen. Det ska stå upp och ner, annars fylls glaset med äckligt diskvatten som jag får på mig på morgonen när jag öppnar diskmaskinen. Inte mysigt.

Som tur är försvinner denna djävul i mig ganska fort, och nu är jag glad igen. All is good.

Hey fishy fishy fishy

Ojoj! Det har uppdagats att det inte bara är jag som läser min blogg, verkar ha en trogen (?) läsare i klassen. Egentligen är det nog bara intressant om jag skulle skriva något dumt om någon i klassen, men det gör jag inte för det finns helt enkelt inget att skriva!

För er där hemma har jag lärt mig något nytt i veckan som jag härmed måste förklara för er;
Sandöstandard. (Detta uttryck kan användas var som, bara byt ut Sandö mot din hemstad, skola, whatever)

Här på skolan finns det tydligen för få tjejer. Och då måste killarna göra omprioriteringar när det gäller bedömning av tjejer. Man kan jämföra det med mat (sist jag tog upp ett sånt här viktigt ämne jämförde jag sex och mat, creepy, så det får duga här också).
Tänk dig att du är jättehungrig och inte har ätit på säg... Tja, ett bra tag iaf. Och så serverar någon en tallrik med kalla fiskbullar. Vanligtvis skulle du inte ens titta åt fiskbullarna om det fanns ett stort smörgåsbord uppdukat, men nu finns det inte så mycket att välja mellan så fiskbullarna får duga. Jag har kommit fram till att jag är den där fiskbullen, efter att ha hört resonemangen till den här Sandöstandarden. Men jag är nöjd så länge jag inte är en friterad bärfis. Fast vem vet, det kanske finns folk som äter sånna också?

Och sen ska jag väl inte ljuga, vi tjejer har också lärt oss att äta fiskbullar här uppe. Smällar man får ta. Även om vårat smörgåsbord kanske är en aningen större än killarnas. Tur att vi tycker om varandra ändå! ;)


På fredag blir det klättring i Sundsvall, awesome!

From hero to zero

Tänk vad snabbt ens uppfattning om en person kan ändras. En människa som man ena dagen har höjt till skyarna, kan med en enda kommentar sjunka så långt ner att man inte ens ser människan om man lägger sig på mage och letar med förstoringsglas.

Okej, riktigt så allvarligt är det kanske inte. Men jag hatar att bli besviken.

Nåja, inte ödsla energi på sånt, jag har det ganska bra ändå =)

747

Har haft en sjukt trevlig kväll i vårat kök här på Gesällen :) Satt väl i kanske 2 timmar och bara snackade massa skit om allt från barnprogram till skräckfilm till psykopater till underbara människor och branmanskalendrar. Nu är jag alldeles för glad och pigg för att sova, och fördriver tiden här/framför tvn. Och imorrn bär det av till Sundsvall där det blir shopping med grabbarna och Mathilda, lovely!



Ni kan skratta om Ni vill
Håna oss
Vi rör oss, Ni står still


RSS 2.0