Winter just wasn't my season

Jag fixar mig inte på morgonen för att jag tycker det är roligt. Det är oerhört tidskrävande och jobbigt. Jag fixar mig till hänsyn av andra.
När klockan ringde imorse drog jag på mig mjukisdressen, och vandrade ut i trapphuset med mitt skatbo på huvudet och mina påsar under ögonen hängandes ner till golvet. Mötte David på vägen upp från tvättstugan, och jag är rädd för att jag kan komma att behöva betala hans terapi i flera år framöver.

Hur som, det är flera timmar kvar tills jag börjar så förhoppningsvis ska jag hinna reda upp mig själv, det kan bli dyrt i längden annars.

Imorrn drar vi till ÅÅÅÅÅREEEEEE för satan!

You get me every time

Jag har nog aldrig pluggat såhär mycket i hela mitt liv. Men det säger nog mer om mig än om tentan vi ska ha. Nu är det nog dags att ge sig iaf, wish me luck tomorrow.

Har förresten upptäckt att Goodnight and go med Imogen Heap är jättesöt. Har inte orkat bry mig om texten tidigare, men det är ju helt underbar.

One of these days, you'll miss your train and come stay with me
(Its always say goodnight and go)
We'll have drinks and talk about things,
any excuse to stay awake with you
You'll sleep here, i'll sleep there,
but then the heating may be down again at my convenience
We'd be good, we'd be great together.

Why d'ya have to be so cute?
It's impossible to ignore you
Must you make me laugh so much?
It's bad enough we get along so well


Higitus figitus zum backa zim!

Idag har jag varit ganska produktiv. Har hälsat på världens bästa Jossan i hennes gryyymt snygga hus. 100 miljoner vuxenpoäng till henne! Jag har även hunnit med att städa hela lägenheten förutom hallen, påbörjat planeringen av mitt pluggande imorgon, och bokat besiktning av bilen. Jag vågade inte besikta den innan vi ska till Åre med rädsla av körförbud, så jag bokade en tid i Flen lagom tills jag ska hem igen den 7 april. Bra där.

Jag är så tråkig nu för tiden så jag lägger upp en rolig bild här. Enjoy.

(Jag älskar "I has"-bilder.)

För jag är lycklig hela veckan lång!

Ojoj, tiden går fort när man har roligt! Lande i torsdags. I fredags var jag, syrran och Emma i Etuna, sen blev det hemmakväll på kvällen. I lördags blev det lägenhetsstädning och spel/myskväll med Johansson och Frida. I söndags tog jag och Frida en simtur, och planerade hennes resa upp till Kramfors! Gårdagen och denna dag har spenderats på ICA, oerhört trevligt faktiskt!

Imorrn blir det en fika hos Jossan, sen ska jag ta tag i lägenheten och skolarbetet var det tänkt. På torsdag bär det av till Norrköping, kommer hem nån gång fredag/lördag. På lördag är det släktmiddag och KANSKE krogen som gäller. På söndag har jag inga direkta planer, och på måndagen åker jag upp igen!

Det var den veckan.

Du e min maaan!

Idag har jag haft Jimmy Jansson på hjärnan hela dagen. Det började med att det kom in en kille på ICA som var lik Jimmy Jansson bakifrån. Sen var det kört, jag gick och sjöng på "Flickan från det blå" resten av dagen. Och jag kan säga såhär; Skulle Jimmy Jansson vandra in på ICA helt random, då skulle jag inte kunna behärska mig längre.

(Och det här kan vara den sötaste hyllningen nånsin, haha)


Hujedamej

Jag ska sluta läsa nyheterna på Wighsnews. Minsta lilla olycka från hela landet står ju med där, och med tanke på att folket från klassen är utspridda över hela landet är det nästan alltid en olycka från någons stad med. Känns ju lite jobbigt om man ska behöva skicka iväg sms hela tiden som ser ut såhär; "Hej, ville bara kolla så att det inte är du som har blivit knivhuggen?", "Hej, har du balkong i din lägenhet? Och i sånt fall, har du nyligen ramlat ur den och brutit nacken?" Nej, bättre att leva i ovisshet och sova tryggt.

Nu ska jag fortsätta kolla på Tremors, sen ska jag väl somna nån gång om jag ska orka med badhuset imorrn!

Who says you can't go home?

FLEN FLEN SOLSKEN. Kl 20.13 igår stannade tåget på stationen. Märklig känsla. Jag blev hämtad av syrran, och det första jag gjorde var att åka till ICA där kramkalas nummer 2 ägde rum för dagen. Kramkalas nr 1 inträffade ungefär 20 mil in på resan. Mathilda och jag satt och tjatade efter glass som två femåringar, så pappa Victor sa vänligt men bestämt att vi snart skulle stanna på en mack och köpa glass. Och vilka träffar vi där om inte nyköpings/oskarshamns/smålandsbilarna? Då hade vi inte setts på ca 3 timmar, men vi betedde oss som att det hade gått en månad ungefär. Underbara människor.

Den här dagen började med pannkakor och en löprunda, snart blir det flyttstädning och Eskilstuna med syster och Emma! Och så måste jag höra av mig till Malin också, tänkte ju överraska igår men det blev inte så, och pengar på mobilen hade jag inte heller.


There's only one place they call me one of their own
Just a hometown boy born a rolling stone
Who says you can't go home?
Who says you can't go back?
I've been all around the world and as a matter of fact
There's only one place left I want to go
Who says you can't go home?

I can leave my troubles behind



I was aiming for the sky,
ended up flat on the ground
But once again the sun is rising,
I better keep on walking

The time of my life

Den här lördagen kan ha varit den bästa i Kramfors hittills. Började med avfärd mot Sandö kl 14. Där avnjöt vi en kaffe i vårsolen, sen bar det av mot Höga Kustenbron. Där var det tänkt att vi skulle ta en liten promenad som skulle kombineras med en tipspromenad, men den meterdjupa snön och avsaknaden av promenadleder gjorde att vi istället gav oss på lite bergsbestigning. Det hela avslutades med en fika på hotellet vid bron, och det var även där som tipspromenaden/frågestunden fick äga rum.

Anledningen till denna tillställning var såklart melodifestivalen nu ikväll, så efter denna upplevelse begav vi oss till ICA för att inhandla kvällens middag; hamburgare med ugnsbakade rotfrukter och hemmagjord bearnaisesås. Till efterrätt blev det fruktsallad med grädde, glass och hemmagjorda maränger. Helt fantastiskt gott.

Som sagt, en av de bästa lördagarna på flera veckor, stort tack till er som gjorde den så bra =)

Tisdag

Snart bär det alltså av neråt landet igen. Inte nu på fredag, men veckan därefter åker en karavan med bilar från Kramfors och söderut i landet. Ska bli riktigt skönt att komma hem och "landa" lite. Har redan lyckats planera ganska mycket inför hemkomsten v 12; jag ska flyttstäda det sista i lägenheten, förhoppningsvis gå ut på krogen, åka till Norrköping, äta påskmiddag, förhoppningsvis jobba, och så har jag planerat att hinna med en löprunda varje dag (i min nya fina mjukisoverall som jag ska glänsa i).

Men jag har inga planer på vilka jag ska träffa och när, så om det är någon som känner sig träffad får ni gärna meddela mig om när ni har tid ;) För jag kommer ha all tid i världen, även om det låter som att jag har hela veckan planerad.

Trälig och inte alls en purrig dag

Vill börja med en liten förklaring.
Purra i skon; kommer från spelet Super Mario, där Mario kan kamouflera sig till en tvättbjörn (som enligt mig är oerhört lik en katt), och dessutom gömma sig i en sko. Så när något är extra bra, mysigt eller trevligt innebär det att man "Purrar i skon" (och ordet purra kommer då alltså från ljudet som katter ger ifrån sig när de myser).

Hur som. Idag har jag inte purrat för 5 öre. Eller, soffhäng på Ringvägen på söndagar är alltid mysigt, men idag var en av de värsta bakisdagarna i mitt liv. Sick.

Och nu borde jag verkligen sova, har suttit och fipplat med brandmansfilmen i 5 timmar nu tror jag, och nu skiter jag i det här. GONATT!

Purr i skon?

Jag är äcklig. Imorse var jag på gymmet, efter det tog jag en raggardusch. På eftermiddagen hade vi rökhusövning, blev sjukt svettig, sköljde av mig lite efter det. Sen hade vi fotbollsträning kl 6, och jag har fortfarande inte duschat, och kommer förmodligen inte göra det förrns imorrn bitti. Men jag har i alla fall pluggat lite, det är ju alltid nåt.

Och vi hade som sagt rökhusövning idag, så sjukt jävla roligt! Vi fick sätta på oss hela utrustningen med maske och allt, springa några vändor och sen var det bara att ta sig in i det rökfyllda huset med dockan i högsta hugg. Eftersom min lagkamrat var lite halvt skadad var vi väl inte det mest effektiva laget, inte enligt fitt-Philip iaf. Men jag var nöjd över min insats, även om luften i tuberna tog slut fortare än vad jag trodde.

Nu ska jag kurera min sjudande förkylning och min ömmande nacke. Det är hårt att leva rockstjärne-liv.

"Varför blev Mario en katt?"
"Mario är ingen KATT, nu får du gå hem"
"Får han inte purra i skon nu?"

RSS 2.0