Y'all ain't going nowhere with that hatin' shit

Jag är trött. Trött för att jag flyttat/jobbat hela dagen. Men också trött på människor.
 
Jag jobbar (bland annat) på förvaret. Jag älskar det jobbet. Jag jobbar inte speciellt ofta då jag bara är timanställd. Men de dagar jag är där är jag alltid glad när jag går dit och glad när jag går hem. Folk har ibland svårt att förstå det, och kan säga saker i stil med "vadå, så du tycker att det är kul och gå till jobbet och se folk skickas hem till länder de inte vill återvända till?".
 
Nej, det tycker jag absolut inte. Jag kan inte påverka det faktum att de här människorna faktiskt sitter i förvar. Jag kan inte påverka det faktum att det finns förvar över huvud taget. MEN, jag kan påverka hur de har det under den tiden de faktiskt befinner sig i förvar. Och jag försöker se till att de har det så bra som möjligt i den situationen de är i.
 
När jag kom till jobbet idag fick jag höra "vad kul att du jobbar idag".
 
När jag stod och stekte 36 ägg samtidigt som jag skivade 1 vattenmelon, 2 gurkor och 8 tomater, samt lade upp ca 40 ostskivor och 40 korvskivor (notera SAMTIDIGT) fick jag höra "vad duktig du är, tack för att du fixar".
 
När jag skulle gå hem frågade någon om jag skulle komma tillbaks och jobbad imorgon.
 
Så jag tycker att jag lyckas relativt bra med mitt jobb.
 
Därför blir jag riktigt ledsen när jag läser saker i stil med "Förvaret i Flen har förvandlats till en tillfällig koncentrationslägerliknande plats för flyktingar." och "Personalen på förvaret har sagt att de ska ta lugnande piller imorgon som gör att de somnar. När de vaknar är de i *hemlandet*, enligt planen."

Det finns inte ens en liten del sanning i något av de här påståendena, och det gör mig riktigt jävla upprörd att folk hittar på sånt här om oss som jobbar där. De jag jobbar med på förvaret är några av de trevligaste, roligaste, mest öppna och varmhjärtade människor jag någonsin har träffat. Det går inte att vara annat om du ska jobba på ett sådant ställe.
 
Det är klart att folk tycker att det är fel att de sitter "inlåsta". Det är klart att folk tycker att det är fel att de ska skickas hem. Och det är klart att de vill få sina åsikter hörda. Och om de känner att de måste demonstrera för att göra det, fine. Men kom inte dragandes med massa falska påståenden om oss och hur de behandlas av oss. Och att jämföra förvaret med ett koncentrationsläger där vi drogar alla som ska åka är i princip samma sak som att jämföra mig med Josef Mengele, aka "Dr Död". Och det är bara så jävla sjukt, vad är det för fel på er?
 

And you know it as well as I do

I 10 år nu (ja, för 10 år sen var jag 14. I'm that old. Fast innerst inne är jag nog fortfarande 14) har jag haft en förkärlek för finsk rockmusik. Kallt land och konstigt språk, men musik kan de göra! Och trots att det finns oändligt många därute som inte håller med mig så väljer jag att skita i det och promota dem stenhårt ändå.
 
 
 
 
 
Och ja, de här sista karlarna kommer alltid vara det bästa någonsin, alla kategorier.

Let's have a toast for the scumbags, everyone of them that I know.

Har fått en helt ny syn på begreppet ledighet. Var och handlade förut. Tänkte fira lite för min kommande ledighet. Ledigheten innebär att jag är ledig från kl 17.30 idag den 14:e, till kl 17.30 den 15:e. 24 timmars ledighet alltså. Och jag valde att fira den med en Bob Marley-dryck och 1/4 popcornpåse (först var det en halv påse som jag poppade för dåligt, sen flög hälften av de popcornen ut i hela köket när jag med mina oanade krafter SLET upp påsen Hulken-style).
 
Bra att man är nöjd för det lilla! Detta innebär alltså att min lediga vecka i Turkiet kommer kännas som ett års tjänstledighet. Iz najz.

That moment...

När du kommer på dig själv att i din ensamhet sitta och citera hela "Ge mig juicen-reklamen", samt imiterar minspelen och rörelserna i den...
 
Forvever alone.

Sexey

Han är inte snygg. Alldeles för mycket bling i käften. Lite för många tatueringar. Lite för långt hår. And so on. Men han har fan världens sexigaste röst.
 
 
 

RSS 2.0