I gotta feeling... är otroligt uttjatad, så vi kör boom boom pow istället.

Alldeles strax lämnar jag staden för att vidga mina vyer. Okej, jag kommer hem imorrn igen, men ändå. Som jag alltid säger, "som du spenderar nyår, så kommer du spendera resten av året" (och det har visat säg stämma läskigt bra när det gäller mig), så tänkte jag att jag lika gärna kan vara i en annan stad över nyår eftersom jag ändå ska flytta härifrån snart. En liten förhandsvisning av hur det kan bli. Så snart drar jag och Malin till Västerås. Återkommer imorgon med en nyårs- och en årskrönika. Om jag kommer ihåg något överhuvudtaget.

Ta det lugnt, vara rädda om varandra, och gott nytt år när timmen är inne!

Kan du flickparkera som en karl?

Visst, jag kan gå med på en speciell fLickparkering. Men då har jag endel saker som bör mans-anpassas.

  • Alla IKEA-möbler ska inte ha någon medföljande bruksanvisning. Jag menar, de är ju alltid karlarna som ska sätta ihop dem, och att läsa bruksanvisningen kommer inte på frågan. Då räcker det med att vi kvinnor kommer in när möbeln är klar och säger "sitter inte den där brädan bak-och-fram?"
  • Alla saker som kan gå sönder om man inte handskas med dem försiktigt borde ge ifrån sig något avskräckande, t ex en stöt. Så när killen kommer fram och ska titta med händerna - och inte ögonen - på ditt nylimmade pepparkakshus, den fina kristallvasen som du fått efter din döda mormor, eller bara ömtåliga saker i allmänhet, räcker det med att han bara närmar sig för att han ska känna av stöten.
  • En superstark förkylningsmedicin som gör att de hamnar i koma tills det gått över, så man slipper höra gnället.
  • En hörapparat som förstärker alla sorts förslag kvinnan ger. "Istället för att skruva isär hela tvn, kan du inte bara prova att byta batterier i fjärrkontrollen först?" bör höjas till ett decibeltal så högt att varenda man över hela jorden hör detta. Detta medför inte bara att tvn fortfarande är hel, han slipper tro att det egentligen var hans idé från början.
Visst, de här sakerna kanske låter lite avancerade, men hey, jag är ju bara kvinna så det är klart att allt är svårt för mig!

Över förväntan

Jag fick en lista idag på alla som ska läsa samma utbildning som mig. Dryg 30 elever, varav ungefär 10 tjejer. Mer än väntat haha! Och nyfiken som jag var var jag tvungen att kolla upp några av de manliga personerna på listan. Hittade någon från Gnesta, och det såg lovande ut haha! Nu är jag mest nyfiken vilken stackare som kommer bli min room mate.

You’re not worth my love

Klockan är 9.37, och jag har redan hunnit med både klippning och solning. Och så har jag hunni förbanna min kära mataffär för att yoghurten jag köpte igår har bäst-före-datum idag. Visst, den går att äta idag men så fort den är öppnad är det ju i princip kört, så det blir till att reklamera tror jag!

Senare idag är det tänkt att jag ska ta mig till skomakaren, och även ringa min nya hyresvärd för lie uppdateringar om lägenheten. Och så ska jag och Hanna ta oss en simur, sen kommer Malin över för et Jim Carrey-marathon! Today's gonna be a good day.

Ajust, jag var ju och handlade på mellandagsrean i helgen. Men så mycket rea-shoppning blev det inte egentligen.

Köpte dessa två skivor bland annat:

Lyssna på: Niklas Strömstedt - 24 timmar
Westlife - How to break a heart

 

Det blev även en vinterjacka, ett par uggs (fejk, ofcourse), ett linne, brännbara cdskivor, box med alla tre Pirates-filmerna (LÖÖVE IT), Yes man med Jim Carrey... Ja, roligare än så blev det väl inte. Skulle ha köpt endast en mobil, men det brukar inte bli som jag tänkt mig.


Varför är det alltid jag?

Detta skulle kunna vara taget direkt från tjuvlyssnat, men jag har faktiskt hört det själv med mina egna öron på stationen i Norrköping.

Alkisgubbe 1: Nähä, om vi skulle gå hem och ha lite sex du och jag?
Alkisgubbe 2: Uäaahhmmm...
A1: Vi köper lite räkor, lite vin, lite Flensost, fast det sista behöver vi inte köpa för det ordnar jag ändå!

Och jag kan säga att A1 hade suttit och sagt ganska många halvroliga saker, och här kunde jag inte bita ihop längre utan skrattade så att jag vek mig dubbel.

I don't believe you

Läste en recension på en ny film som jag ska se. Jobbigt namn, men The Imaginarium of Dr Parnassus, eller nåt.
Jag känner mig lite larvig, men jag får lite halvt panik när jag läser dessa rader om Heath Ledger. Då är det verkligen på riktigt;


"Orsakar inte samma sting i hjärtat som med den storartade uppvisningen i ”The dark knight”. Ledger hann här aldrig ta ut svängarna och efter en timme är han borta för att aldrig mer återvända."



It's all for the best

Jag ångrar ingenting.

Kunde inte varit mer nöjd över tatueringen såhär några månader senare. För man ska aldrig ångra nånting, det mesta leder alltid  till något bra. T ex så har mitt ex världens underbaraste familj (fick julkort av dem idag, jag som hade börjat fundera på om det fortfarande var "okej" att prata med dom ;P) som jag aldrig hade lärt känna annars, och jag hade förmodligen inte blivit vän med Hanna, Jossan och Fredde. Så ALLTING leder till något bra, ibland måste det bara gå en tid så man får perspektiv på saker och ting!

En vis man sa en gång...

You hold the answers deep within your own mind.
Consciously, you've forgotten it.
That's the way the human mind works.
Whenever something is too unpleasant,
to shameful for us to entertain, we reject it.
We erase it from our memories.
But the imprint is always there,
nothing is ever really forgotten.

Alrighty then

OKEJ, härmed bestämmer jag att kändisar inte kan dö. Och den dagen Jim Carrey bestämmer sig för att trilla av pinnen kommer jag också göra det.

Legendary.


Töntpatrullen i våra hjärtan

Nu i efterhand så kan jag säga att gårdagen var helt okej. Jag hade sjukt kul större delen av tiden, men jag kunde ha skött mig bättre också. Shit happens :) Det bästa på kvällen var iaf att träffa Lillmalin igen! Det blev många kramar, mycket nostalgiprat, och framförallt: TÖNTPATRULLEN I VÅRA HJÄRTAN. Hahaha, hade helt glömt bort det där. Under den perioden var det förstås inte alls roligt, och det kunde ha slutat med en tragisk skolmassaker. Men nu i efterhand kan jag bara skratta åt det, och jag är fortfarande stolt hedersmedlem i Töntpatrullen. Kan nog säga att jag tar på mig ordföranderollen också.

Kärlek.

What a drag it is, the shape I'm in

Amagadd. Vafan hände? Gårdagen kan vi stryka ur historieböckerna, det blir nog bäst så för alla. Nu har jag i alla fall ett bra nyårslöfte att ge: sluta spåra ur så fort du känner lukten av sprit. Note to self. Egentligen så var det riktigt kul att träffa så mycket folk igår, och jag tror att det var en riktigt lyckad kväll. Men jag är nog inte rätt person att fråga. Och jag fick än en gång bekräftat för mig varför jag inte går på efterfest. Jag blir alltid världens lyckligaste på förfester och "huvudfesten" men på efterfesten händer något. Värdelöst.

Ber om ursäkt för detta bittra inlägg, men min (ganska opålitliga) alkomätare visar fortfarande på 0,8, så jag återkommer när jag har hunnit bli bakis med ett förmodligen ännu bittrare inlägg. Detta är bara början! Jeez.

Gudarna gav mig en underlig själ som har svårt att ta för sig ibland

Hmm. Imorse (för 10 minuter sen) vaknade jag av att jag mådde illa. Och sen läser jag på Aftonbladets hemsida att vinterkräksjukan är aggressivare än någonsin. Lovely.

Jaja. Egentligen vaknade jag redan kl 10 när klockan ringde (jag älskar nämligen att ställa klockan, och sen fortsätta sova för att jag vet att jag inte har någon tid att passa.) Där, på Rix Fm, pratade de om komplimanger, och att tjejer ALDRIG kan ta en komplimang utan att analysera sönder den och få den till något negativt.

- Vad fin du är i brunt hår!
Jaha, vadå, jag var alltså ful i blondt hår, som är min naturliga hårfärg? Jag är alltså naturligt ful?

- Åh, har du plattat håret, vad snyggt det va!
JAHA, nu är jag ful i lockigt hår OCKSÅ, som även det är mitt naturliga utseende. Bra att mamma födde ett monster.

- Jag gillar när du har lockigt hår.
Men tack, här har jag ansträngt mig och plattat håret, och sen tycker du att jag är skitful ändå. Great.

- Vad smal du har blivit!
Okej, så jag var värsta fettot förut eller?


Nejdå, tacka vet jag en elak kommentar lite då och då, de vet jag hur jag ska hantera.

- Vad fula byxor du har..
Jag vet, din mamma stod och sålde dom på gatan så jag kände för lite välgörenhet såhär mitt i veckan.

-Vilka tjocka armar du har!
Ser du verkligen det bakom den där jättenäsan?


Okej, nu är jag aldrig såhär kvicktänkt i verkligheten, men jag är ändå bättre på att hantera elaka kommentarer än komplimanger. Ganska tragiskt egentligen, men här är det djungelns lag som gäller!

Overkill pt. 2

Jag är alltid cp på kvällen/natten. Jag kan vara sjuuukt trött vid 8, men då är det ju alldeles för tidigt att gå och lägga sig. Sen bli jag pigg igen vid 9, för att sedan bli trött igen vid 11. Men då VÄGRAR jag gå och lägga mig. Jag kan sitta och dumstirra på dataskärmen hur länge som helst och hoppas att det dyker upp något roligt. Men eftersom det är torsdag ligger alla vettiga människor och sover. Så jag sitter här tills jag är så pass trött att jag däckar så fort jag lägger huvudet på kudden.


The stars ain't out of reach

Jag har vetat i två dagar nu att jag kommer att flytta i Januari. Jag tror jag har tvekat 365 gånger redan. Jag vet att det kommer bli bra där också, men jag insåg inte förrän nu hur bra jag faktiskt har det här. Men som sagt, det är inte för gott, jag kommer åka hem så ofta jag kan, och utbildningen är ju bara 2 år.

Varje gång jag tvekar, tänker jag på den här versen från Bon Jovis låt These days. Jag vet att jag ofta lyfter låtar till skyarna och säger att de är världens bästa. Men det här textstycket är faktiskt det bästa som någonsin har skrivits;

Jimmy shoes busted both his legs, trying to learn to fly
From a second story window, he just jumped and closed his eyes
His mamma said he was crazy - he said mamma "I've got to try"
Don't you know that all my heroes died?
And I guess I'd rather die than fade away

What’s the worst that I can say?

Seriöst. Jag är alltså så irriterad, arg, upprörd, you name it, att jag mår illa. Jag är ganska trött på det nu. Vem gör mig sällskap på lördag när jag måste träffa honom? Snälla.

Alla världens svordomar, och lite till.

Jobbansökan till Tele 2: Hej, jag är en gravt förståndshandikappad kvinna i mina bästa år. Jag tror att detta jobbet skulle vara perfekt till mig.

De kan inte skicka ut papper i tid. De kan inte hålla reda på papper man skickar in. De ska ha betalt flera tusen för att mitt underbara ex förlängde abonnemanget i 24 månader den 19 maj. Och vad jag har förstått så visste han redan då att han ville göra slut. Är det så konstigt att jag hatar människor ibland? Nu måste jag alltså ta kontakt med det underbara exet igen, jag som hade hoppats att jag skulle slippa det innan jag flyttade. Död åt allt, inklusive mig själv.

Först var jag på ett Slipknot-humör, men nu har det nästan lugnat sig till My chemical romance-nivå. BASTARDS, don't bring me down! Jag var ju för fan på R Kelly - The worlds greatest-humör imorse.

We'll make them pay for the things that they did.

It was my ego telling me why

If anybody asks you who I am
Just stand up tall
Look 'em in the face and say;

I'm that star up in the sky
I'm that mountain peak up high
Hey, I made it
I'm the world's greatest
I'm that little bit of hope
When my back's against the ropes
I can feel it
I'm the world's greatest


<3

Jag har fan världens bästa vänner.

My happyplace.

Okej, eftersom bägaren rann över igår är den alltså snustorr idag, så vi börjar om på nytt! Somnade ungefär halv 4 inatt, väcktes halv 9 av att telefonen ringde. De ville att jag skulle vara på jobbet en halvtimme senare. Sagt och gjort, jag stämplade in 9.03 och kom nyss hem. Nu är jag sjuuukt trött och kan förhoppningsvis somna tidigare idag. Har jag tur så kanske redan klockan 2? Hmpf.

Haha, igår när jag och Johansson skulle promenixa hem till Johannes snubblade jag. Jag vet att jag släpar fötterna alldeles för mycket, och nu straffade det sig. Det var ingen graciös tjej-snubblig, där man trippar lite, finssar lite generat och fortsätter promenixa. Nej, jag stövlade fram med 7milakliv, flaxade med armarna, lyckades dock hålla mig på fötterna och skrattade som ett stort bergatroll. Och idag har jag gått och småfnissat åt det hela dagen.

Just det. Jag har ätit en macka och en clementin idag, är GANSKA så hungrig. Feed me.

HAHAHA.

Update:

Jag ville se ett till Scrubs-avsnitt för att jag kunde det. Well, återigen har jag bevisat att min teori om mig själv stämmer; Jag har inga fler avsnitt att kolla på. F-A-N-TASTISKT.

You broke my spirit, bastards.

VARNING-BITTERFITTA-VARNING-BITTERFITTA-VARNING-BITTERFITTA


Vi kör en Overkill inatt också. Just nu är jag bara trött på människor i största allmänhet. Och på mig själv för den delen.

Jag blir trött på människor i största allmänhet för att vi ALDRIG är tacksamma och aldrig nöjda. Alltid finns det något att gnälla över. Vad spelar det för roll om du blev bjuden på middag? Köttet var ju inte lika gott som det du får hemma. Vad spelar det för roll om du följde med en vän på bio? Du kunde ju ha festat istället.

Och jag är trött på mig själv, dels för att genom att skriva detta inlägg är jag en människa som inte är tacksam för något, men också för att jag är en typisk tjej och ALLTID vill ha det jag inte kan få. Är jag på fest kan du vara 100 på att jag förmodligen vill ha killen som är förlovad, eller killen som inte ens pratar med mig. Singelkillen som försöker komma fram och prata med mig är det förmodligen något fel på, eftersom ingen vill ha honom. Och eftersom jag är singel är det uppenbarligen något fel på mig också, så varför ska vi två prata med varandra när det förmodligen kommer sluta med att någon av oss dödar den andre? Nej tack.

Nu ska jag vara tacksam över att Jossan och jag ska åka pulka när det kommit mer snö, att Hanna och jag ska träna imorgon, och att Malin och jag ska se Jim Carrey-filmer i veckan. Och så vill jag se ett till Scrubs-avsnitt, och det kan jag. Lite kärlek här på slutet kan behövas.

Over and out, hälsningar Bitterfittan.

(Och jag FÖRSÖKER verkligen att vara en gladare människa, men ibland gör folk det så jävla svårt. Idag rann bägaren över, för femhundraelfte gången.)

Dilemma 2.

Okej, jag har planer på att klippa mig, skaffa lugg.
Orkar inte med min tråkiga kalufs. Men...


På de här bilderna är ju Rachel helt klart snyggast UTAN lugg.
(Det kan ju ha nåt att göra med sminkningen och ljussättningen också, ja, det mesta. Men ändå)
Men jag är ju faktiskt inte Rachel Bilson, surprise surprise!

 

Jag gillar inte alls att en klippning är ett så definitivt beslut. Man borde ha någon form av ångerrät, öppet köp. Å andra sidan har jag ju förevigat orden "jag ångrar ingenting" på min kropp, så man kanske borde chansa lite, och göra det bästa av situationen om det skulle bli helt förjävligt?


It's good to be here, long time no see my dear

Har spenderat dagen på TunaPark med systrarna Alderfalk! Blev inget handlat för min del, men det var trevligt att bara gå runt och vara sällskap! Träffade även Robert (inte Johansson alltså, utan Biffen), väldigt längesen man såg honom och jag blir alltid lika glad att träffa gamla vänner sådär oväntat! Hans bror var ju även på Samiras kalas igår, mycket trevligt, även om vi bara sågs i 10 sekunder ungefär ;P :)

Nej, nu känner jag att det är dags för lite cola, händerna börjar skaka nu.

My uptown girl

Igår var en awesome kväll, och Malin och jag blev ganska shitfaced. Eller mest Malin ;) Tror inte att Frida och Jessica håller med mig till 100 % i påstående nummer 1, men jag gjorde mitt bästa iaf. Det började lite trevande då vi inte riktigt kände gemenskapen, men efter två buggsteg till Inget stoppar oss nu, och röj till Girls just wanna have fun så tyckte jag att vi hängde med ganska bra. Och jag tackar gudarna för Facebook, det har gjort det så mycket lättare för mig att komma ihåg folks namn. (Som de flesta andra så lyssnar jag inte när jag hälsar på folk, jag är fullt fokuserad på att säga mitt eget namn rätt). Tack Samira, synd att man bara fyller 20 en gång i livet!

Snart bär det av till Etown med Malin, vi får se hur länge jag håller mig vaken i bilen. Mår förvånansvärt bra idag, men ögonlocken är väääldigt tunga. Tur att jag är ledig hela veckan, jösses vad jag ska sova ut.

We got a little world of our own
I'll tell you things that no one else knows
I let you in where no-one else goes
What am I doing without you?

Det är inte bara jag som är awesome.

Taget ur en artikel i Aftonbladet:

– Många av orden vi använder kommer från engelska tv-serier, typ ”How I met yout mother” och ”Scrubs”, säger Mikael Jagekrans.

Uttryck som ”shitfaced” i stället för full och ”legendary” i stället för bra kommer därifrån, förklarar de.

Gud vad bra det känns att det finns fler människor som blir så pass påverkade av dessa två serier att allt är "awesome" istället för "häftigt". Sorgligt egentligen att man inte ska kunna prata sitt eget språk, men ibland passar det såå mycket bättre med engelska ord.


Bye bye blogg?

Jag brukar oftast gilla att blogga. Mestadels för att alla andra bloggar jag läser ligger ungefär på samma nivå som min egen; man berättar om sin dag på jobbet, något som gjort en glad, något som gjort en ledsed osv. Men nu skäms jag över min blogg och funderar på att lägga ner helt för att skona mina medmänniskor.

Och här har ni anledningen. (Och jag tror att det är okej att jag länkar utan att fråga, han la ju faktiskt upp länken på FB själv!)

Jag är förlorad igen

Melissa Horn - Säg ingenting till mig
Niklas Strömstedt - 30 år i kärlekens tjänst.


Musik på svenska när den är som bäst.

Lycka!

Nyss hemkommen från Katrineholm och Kullbergska. Skulle undersöka ett födelsemärke, inget märkvärdigt. Men när jag hälsade på läkaren sa hon: Jag har en AT-läkare med mig också.

JD vad det första jag tänkte! Och han påminnde faktiskt lite om JD, så detta gjorde min dag. Än så länge. Ikväll har Hanna fått för sig att det ska vara någon form av fest hemma hos mig, så vi får se hur detta slutar.

Bye bye shoes

Det trodde ni inte va, att jag skulle sitta inne med ett par sånna här snyggingar? Eller så var det precis det ni gjorde, haha. Köpte dessa skor för flera år sedan, när jag precis hade börjat lyssna på Tokio Hotel, och de fortfarande inte var så stora här. Och jag har väl använt dom en gång, haha. Nu kände jag att det var dags att låta något annat, mer hängivet fan få ta del av dom. Det känns lite sorgligt.


Dilemma.

Joakim von Anka och tre knattar...




...Eller Ankliv? Vilket är "rätt"?

 

Själv tycker jag helt klart alt. nummer 1, det sista har jag nämligen aldrig hört förut.


Jeez.

Nu har jag fått två komplimanger för min profilbild på FB. Jag är förvånad över att jag ens står upp på den där bilden, för jag har inget minne av att det förekom en kamera på krogen den kvällen. But hey, jag lyckades ju uppenbarligen med nåt den kvällen iaf, en bra bild! Och det är inte ofta. (När jag tänker efter ser man inte ens mitt ansikte, kan det vara anledningen till komplimangerna kanske?)

Overkill

Jag pladdrar alldeles för mycket. Förstår inte hur jag kan nästan hela 12 läsare i snitt varje dag, det borde ligga på runt... 1, mig själv. Men jag är tacksam ;D

Blev runt 4 timmars sömn idag, det blir spännande att se ur det artar sig i eftermiddag. Än så länge är jag inte tröttare än vanligt. Om nu Jessica kunde vakna så vi kan handla ingredienser... När jag ändå inte hade något att göra idag satt jag och knåpade ihop ett brev till fadderbarnet. Låter ungefär som en 5-åring som skrivit, men det gör det alltid när jag skriver brev, ska det dessutom vara på engelska bör man inte ha några större förväntningar!

Idag har vi inte dagens låt, idag har vi varje natts låt: Men at work - Overkill.

Especially at night
I worry over situations
I know will be alright
Perhaps it's just my imagination

It came out like a river once I let it out

Okej, för en gång skull snurrar inte mina tankar runt samma person som de snurrat runt de senaste månaderna. Och på ett sätt är det skönt. För den "nya" personen i fråga har jag haft så många snurrande tankar om tidigare, att jag vet precis hur jag ska hantera dem. Men ändå. Jag skulle uppskatta om mina tankar bara kunde lägga sig och vila nån gång, inte vara på högvarv hela tiden.

Är det bara mig det är fel på? Eller bara tjejer? Eller människor i största allmänhet? För varför vill vi ALLTID ha det vi inte kan få? Varför vill vi ALLTID ha det som vi vet är dåligt för oss? Varför kan vi inte tänka lika logiskt åt oss själva som vi kan göra åt andra? Känner att jag behöver träffa Malin nu, så att hon kan tänka logiskt åt mig. Inte för att jag har något nytt att berätta, hon har hört mig älta det här i 3 år. Men just därför. Och om jag säger "tappad ostbricka, ölspel med absinth och Razorlight - America" så vet jag att hon vet precis vad jag menar. Och därför älskar jag henne.

Men det här är inget jag mår dåligt av direkt, även om inser att det låter så. Jag känner mig som 18 igen när jag känner såhär, och jag uppskattar egentligen alla tankar som inte har med världens sämsta människa att göra. Jag undrar bara varför jag gör såhär Malin? (Men när jag inte har något bättre för mig kl 3 på nätterna så brukar jag sitta och psyko-analysera mig själv, så jag vet mycket väl varför jag gör såhär. Men det är skönt att ventilera sina tankar med någon som kan nicka och säga "and how do you feel about that?")

I have to block out thoughts of you, so I don't lose my head
They crawl in like a cockroach leaving babies in my bed

This town has got the youth of me

You loose your hunger and you loose your way
You get confused and then you fade away

Oh this town kills you when you are young

Legendary!

OOH jag är så hypad att jag inte kommer kunna sova på flera timmar!

Imorgon ska jag baka julgodis hela dagen lång, förhoppnigsvis blir det så pass mycket att jag kan ge bort lite i julklapp.
På lördag ska vi fira Samira så det står härliga till!
På söndag är det Scrubs-marathon, ELLER HUR JOHANNES?!
SEN ÄR DET VECKA 51.

Och på fredagen den veckan är jag bjuden på rockabilly-fest hos Tess, och jag är i sjunde himlen! Älskar maskerader, älskar rockabilly, älskar 50-talet, älskar partaj... Kan inte bli bättre!
Dagen efter är det BACKYARD BABIES för fan. Rock and roll all night.

Sen är det JULAFTON.
Sen är det NYÅRSAFTON.

Jösses. Har jag glömt nåt?

Onsdag

Ställde klockan på 10.15 imorse för att jag skulle kunna snooza lite, glo på Våra bästa år, äta frukost och bege mig till simhallen kl 12.
Jag vaknade istället 10.51 av att det ringde på dörren, någon låste upp och klev in i lägenheten. Det var Jessica som skulle hämta nåt. Så jag såg halva Våra bästa år, åt frukost och ska SNART bege mig till simhallen. Och sen är det jobb 16-21.15. Dagen kunde ha slutat roligare, men ibland får man ta sånna smällar.

Och som det ser ut nu ska jag spendera den 23 i Etuna med bl a Sofia och Anita, uppesittarkväll står på schemat! Lovely!

Snart är det v 51..!

Varför finns det inga röda snygga kläder att köpa i Norrköping?

Julhandling idag då. Detta innebär att jag har kommit hem med underkläder till mig själv för 600 spänn. Inte illa pinkat! Nejdå, jag hittade faktiskt hela SJU julklappar till andra också. Plus lite vanilj-ljus och ansiktsmasker till mig själv.

Mötte två tjejer på stan som jag visste att jag kände igen. Men de kollade inte på mig med en blick som sa "oj det är ju du, ska vi hälsa?", utan mer med en blick som sa "jaså du, är du här...". Instinktivt så glodde jag tillbaks med en ganska skeptisk blick, för med tanke på att jag är ganska arg nu för tiden trodde jag att det var några som var arga på mig. Efter långt funderande kom jag på att de spelar i Vallas fotbollslag, och att jag förmodligen borde ha använt en betydligt vänligare blick. Men så kan det gå!

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska skriva till vårat fadderbarn. Eftersom vi inte skrivit brev på en sisådär... 7 år, borde det bli ett väääldigt långt brev. Men det kommer det inte bli, dåligt av mig/oss.

Dom har jag sett live.

Måste bara få namedropa, och säga att det faktiskt är liite coolt att våran gamla musiklärare Jesus, AKA Daniel Gildenlöw och hans band Pain of Salvation ska vara med i Melodifestivalen! Inte för att jag vet vad de har där att göra, MEN ändock. Det är kanske nu jag också skulle passa på att bli känd, så att jag kan säga att han lärde mig allt jag kan. För efter melodifestivalen kommer alla veta vilka de är. Typ. Men musiken är läskig.

Två år.

There's nothing I wouldn't do
To have just one more chance
To look into your eyes
And see you looking back


It's a terrible thing to lose

Fick ta emot mitt livs första busringning idag.

- Ica Kvantum Flen det är Therese!
- Ja det är Lars.
- Va?
- Det är Lars!
- Okej...
- Är det Ica i Flen?
- Jaa?
- Har ni Flensost?

Blev oerhört stolt över att jag inte gick på den, men även lite besviken då jag inte var kvicktänkt nog att komma på ett drygt svar, jag bara la på. Hur som, stod i posten idag fram till 18, sen simmade jag 40 längder. Duktiga jag!

Dagens goda gärning är då min simning. Duktigare än så har jag inte varit. Dagens låt är ELO - Livin thing. Så himla mysig!

Skämmes.

Skulle finputsa lägenheten lite, men det slutade med att jag sorterade hela min skivsamling. Här är ett urval av skivorna jag är mindre stolt över:

8 st Madonna (!)
1 st Lotta Engberg
1 st Carola
5 st Smurfhits
2 st Hits for kids
Ett tjugotal Absolute Music/Most Wanted mm
1 st Miio
1 st Ultima Thule
1 st Kelly Osbourne
1 st Jessica Simpson
1 st Boyzone
1 st Anastacia

2 st Mel C, samma skiva i två upplagor

Till mitt försvar vill jag säga att jag inte har köpt alla skivor själv, endel är presenter och endel är snodda från pappas skivsamling. Därav Madonna-samlingen. Jag gillar skivor helt enkelt.

Blaj.

Veckan ser ut som följer:

  • Måndag: Jobb 10-18, förhoppningsvis simning efter det.
  • Tisdag: Julhandling, Norrköping. Tråkigt att gå själv, men så kan det gå ibland.
  • Onsdag: Jobb, tiden har jag inte koll på.
  • Torsdag: Baka julgodis! Simma om jag har tid.
  • Fredag: Katrineholm på morgonen, simma om jag orkar.
  • Lördag: Fira Samira som har blivit 20!
  • Söndag: Oklart, men sen är det v 51 och då avgörs min framtid de närmaste 2 åren.
Skänkte 6,50 kr till röda korset idag, bra för dom.
Var på graven och lämnade blommor, bra för mig och fint för pappa :)

AMAGADD.

FATTAR NI HUR STORT DET HÄR ÄR?!


My love

Känner att jag måste blogga lite om gårdagens rabalder. Westlife besökte Idol, och jag blev genast 14 år igen. T o m Jessica satt och såg lite lyrisk ut. Jag gillade att de drog igång ett medley av gamla låtar, och inte bara sjöng den nya covern. Men jag blev lite orolig över min man, såg han inte lite hängig ut? "Han kanske har AIDS?!" var det första jag förtvivlat slängde ur mig. Nu tror jag inte det, men för att jag ska bli lite lugnare tänkte jag att det är bäst jag får honom att byta sida igen. Nog för att straighta killar också kan få AIDS, men ett sidbyte från hans sida skulle göra mig betydligt gladare iaf!

Och för er som inte riktigt är övertygade, är inte det här världens finaste kärleksförklaring?

Everybody's looking for that something
One thing that makes it all complete

Well for me, it's waking up beside you
To watch the sunrise on your face
To know that I can say I love you
In any given time or place

It's little things that only I know,
Those are the things that make you mine

(Cheesy, jag vet, men eftersom jag inte är så värst gullig av mig i verkligheten, kan jag drömma mig bort och låtsas att det alltid är såhär gulligt.)



Töntar

Vill ni veta vad som är riktigt töntigt? Att säga att man inte vill göra något för att det är töntigt. Då är man en tönt. Man blir aldrig för gammal, för cool eller för mogen för något. Att man sen kan tycka att saker är urtråkiga är en helt annan femma.

Låt oss ta farväl av både hjärta och själ

Det finns inget som går upp emot att gå upp kl 6, när sista gången man kollade på klockan inatt svar kl 1.26. Det här kan inte sluta bra. Befinner mig på jobbet fram till 18.30 idag, sen ska jag väl ruttna bort framför Idol.

Just nu vill jag bara veta vilken Twilight-stjärna som ska besöka Vakna med The Voice om några minuter, så jag vet om det är värt att se eller om jag kan lunka sakta till jobbet.

Glömde ju gårdagens goda gärningar! Jag simmade 40 längder med Hanna, bra för mig. Gjorde väl inget anmärkningsvärt för någon/något annat, men jag hade mina funderingar på att skänka en extra slant till vårat fadderbarn i jul. Och bara det att vi har ett fadderbarn är ju väldigt bra i sig, så lite + i kanten där tycker jag!
Dagens låt är definitivt någon med Martin Stenmarck, vi kan ta Sjumilakliv.


Update: Okej, vem fan för en stor grej av att Laurent från Twilight kommer på besök? Värdelöst, nu går jag till jobbet.

All I've got is insane

Jag tackar Hanna K för att hon har lika dålig humor som jag, och meddelar Pernilla att jag verkligen försöker konsumera mindre, men att jag aldrig kommer ha psyke nog att bli vegetarian. Trots att det finns massa alternativ till tacos, hamburgare och köttbullar.

För tillfället verkar det som att det blir jag och Johanna som beger oss till Stockholm nästa vecka! Men man ska inte ropa hej förrän man är framme, så vi väntar och ser. Skulle verkligen behöva besöka Topshop, Beyond Retro och Buttericks. Sen får vi se vad jag hinner med.

Idag när jag gick hem från jobbet hade jag aaaalldeles för mycket tid att lyssna på mina egna tankar. Hade nämligen glömt hörlurarna hemma, så jag hade ingen musik som kunde distrahera mig.
Jag skulle inte vilja påstå att jag har ätstörningar. Jag är inte heller utvecklingsstörd. Bara allmänt störd i hela jävla huvet. Så nu har vi alltså en förklaring till varför jag ALLTID måste ha något form av ljud runt mig, vare sig det är mig själv, tvn, eller musik som låter. Jag klarar helt enkelt inte av att lyssna på mina egna tankar.

Det borde va ett varningstecken på något, men än så länge har jag inte dödat någon så all is good.

Gick förresten och filurade lite på min bok som jag har planerat i åratal, och som Hanna K har fått mig att återigen börja ta på allvar. Men jag kan inte börja på den än, för även om jag vet ungefär vad den ska handla om, så jag vet inte slutet än. Jag återkommer om några år när jag har slutet klart för längesedan. It's going to be legen-wait for it-dary!

Vara fattig eller lukta skunk?

Jaha, då har jag offrat min tvättid för att de kvällsjobbande skolungdomarna inte vill jobba. Då vet jag vilka jag ska besöka när jag börjar lukta skumt. Visst, de har säkert anledningar till att inte jobba, som att faktiskt ägna sig åt skolan. Men jag gjorde ju inte det, så därför blir jag lika förvånad när någon annan gör det. Jag gick ju t o m hem tidigare från skolan, I ESKILSTUNA, för att jobba extra. Men visst, vem behöver rena kläder?

Om drygt en timme kommer iaf Hanna och Rosanna och hämtar upp mig, sen bär det av till Hammarvallen för en simtur!

Am I retarded or am I just overjoyed?

Okej, ett litet test. Oftast när det är något extremt roligt på TV, är det bara jag som skrattar. Så nu ska jag samla ihop några favoritklipp, så kan ni väl skriva om ni tycker något av dem är ens liite roligt. Jag känner redan nu att det är jag som har dålig humor, då de flesta av klippen bara innehåller roliga ljud. Men det är sånt jag asgarvar åt. Hoppas någon har lika dålig humor som jag! Självklart tycker jag att "riktiga" skämt också är roliga.


Ross gör ett extremt roligt ljud i vänner.

 

Ännu ett/flera roliga ljud, från filmen Hollywood gigolo.

 

The Todd i Scrubs, behöver jag säga mer?



Ingen lyssnar på Fågelturken.


Fortsätt simma, fortsätt simma, fortsätt simma, simma simma.

Wohoo! Hanna har fått mig taggad till att komma igång med träningen igen! Jag mitt nöt har inte fattat att det bara kostar 20 :- att simma kl 12-15, tis-fre. Så nu har jag iaf lyckats klämma in 9 dagar fram till den 18 dec där jag har tänkt att gå och simma. Nu jävlar ska det bli ordning!

So jump in the river and learn to swim, god's gonna wash away all your sins.

Jagvilljagvilljagvill. Jag vill börja plugga och flytta härifrån. Tänk att det ska kännas som en evighet tills det blir vecka 51. Jag måste hålla mig sysselsatt varje dag för att inte tappa det lilla förstånd jag har kvar.

Jag ska försöka få igång en liten tradition här i bloggen. Varje dag ska jag göra något bra för någon/något här i världen, och något bra för mig. Och skriva det i bloggen varje dag. Kan vara nåt, känner jag.

Idag gick jag till exempel till jobbet istället för att ta bilen. Bra för mig och miljön!
Ska över till syster och se Greys, en platt-tv mindre som står och drar el. Bra för miljön (och min elräkning)!

Dagens låt: The Hooters - Satellite <3

Jag måste nog lämna er kvar här

När solen tittar fram, och frosten ligger vit på taken, och tomten INTE är vaken... Då är Flen en ganska vacker, död stad, som Thåström så vackert uttryckte det.

Idag ska jag jobba i 3,5 timmar, resten låter vi vara osagt.

The earth is what we all have in common

Nyligen hemma från bio med Malin, 2012 blev det.
För guds skull (och jordens); panta burkar, låt bilen stå, släck lamporna... gör vad fan ni vill, bara ni gör nåt.



 


RSS 2.0