Seasons in the sun

Då var vi där igen. R har lyckats klämma in två jobbtider på min semester. Men jag har inte mage att vara arg på honom, det finns ju faktiskt en gräns för hur mycket en människa kan hålla reda på. Däremot tänker jag inte ta på mig ansvaret återigen att försöka byta bort de två tiderna. Det överlåter jag till honom.

Detta lilla missöde förde faktiskt med sig något bra. När jag planerade min semester första gången planerade jag runt festivaler och diverse tillställningar. Då jag nu inte ska iväg på något sådant är detta ett ypperligt tillfäller att ändra mina semesterplaner helt! Högst på listan står en Britneykonsert, som redan är bestämd, och en tvåveckorstripp till Grekland.
Måste bara hitta de perfekta veckorna. Och så måste jag klura ut hur mycket ledigt jag ska ha egenligen. 2+2 veckor känns lockande. 2 veckors slappande, 2 veckor Grekland.


Nothing more than feelings

Jag vill bara säga att jag är för alla sorters känsloutbrott här på bloggen. Jag har till exempel väldigt svårt att uttrycka vad jag känner för folk. Om det är mordiska tankar eller rosa fluffiga moln spelar ingen roll, jag får bara inte ur mig orden. Och så är jag inte särskilt kvick i huvet, så om någon är snäll eller skriker all världens svordomar åt mig vet jag aldrig vad jag ska svara. Skriver du det i bloggen istället, har jag tid att reflektera och komma på ett fyndigt svar.
Så folket! Var arga, var glada, var bloggare!

(Men helst av allt vill jag bara att alla ska vara glada, snälla och låta alla vara med. God knows I'm trying. Ganska hemskt att jag måste låta som en skolfröken, men that's life ^^ )

You have your many relationships in this life
Only one or two will last
You go through all the pain and strife
Then you turn your back and they're gone so fast

So hold on to the ones who really care
In the end they'll be the only ones there
When you get old and start losing your hair
Can you tell me who will still care?

WIHO

Jag fick nyss ett anfall och lämnade lite fradga på tangentbordet, så jag vill varna för eventuella stavfel. NOICE kommer till Amazon, men eftersom det förmodligen bara är jag som är exalterad över detta så ska jag lämna datorn genast och utöva någon form av indiandans. Ni andra kan väl lyssna på låtarna och komma till amazon i oktober, lika uppspelta som jag kommer vara.

Och btw, svininfluensan börjar ge sig nu, så imorgon är jag fit for fight för 5 timmars jobb på ICA. Inte helt fel på en söndag.

Poor thing

Nu har alltså svininluensan kommit till Sverige. (Det känns i alla fall som att näsan håller på att utvecklas till ett tryne, jag återkommer när jag vet mer) Men ni kan vara lugna, jag var hemma från jobbet idag och det blir likadant imorgon. Får se hur jag klarar av fredagen. Känns som att jag måste vara frisk då, nu när jag har lämnat bort en röd dag till någon annan har jag inte råd att vara grisig längre.

Dagen har spenderats i soffan, började med Vakna med the voice klockan 8, bytte till första OC-boxen 20 över 9 och satt där till ungefär 10 i 4. Effektiv dag, om jag får säga det själv.

Vad gjorde du i helgen?








Very funny funny guys

I helgen bär det av på kryssning, vilket innebär att jag missar eurovision. Ingen big deal egentligen, jag är inte så exalterad över spektaklet som jag brukar vara. Den enda anledningen att titta skulle väl vara alla olyckliga namn som de har lyckats hitta på både artister och låtar. Jag menar, en sångerska som heter Anush, och en låt som heter Hora din Moldova? Låter som något AIKs supportrar skulle kunna skrika på läktaren.

Sony BMG ville sänka vårat el-pris.

Vi har som bekant skaffat hemtelefon. Jättesmidigt för telefonförsäljare, jätteosmidigt för mig som hatar dom. Hur som, imorse ringde det på telefonen.

- Therese.
- Ja hej, jag ringer från Sony BMG, har du Robin där?
- Robin, telefon! (Fan i helvete, nu har de spionerat och vet att jag har laddat ner musik! Hur mycket böter kan det vara? 10 000?)

Robin lät allvarlig men förvånansvärt lugn. Det berodde nog på att samtalet inte alls kom från Sony BMG, utan från ett elbolag som hette något i stil med "svenska el". Borde kanske kolla upp hörseln, annars kommer jag väl drabbas av hjärtinfarkt nästa gång en telefonförsäljare ringer.


Eurovision

Sverige är alltså till final i Eurovision, vilket är över förväntan så vi ska vara glada. Höjdpunkten på kvällen var introt på Malenas låt (det bästa i låten), zigenarlåten som växer och växer i mina öron (den gick väl inte ens vidare?) och Tatus framträdande! Maffigt med en stark låt och hela ryska armén i bakgrunden. Visst, de sjöng inte live och de är inte lesbiska på riktigt. Men de är snygga för att vara från Ryssland, och så får man lite nostalgimusik på köpet. Nice.

(Lyssnar igenom deras första skiva på spotify, hade glömt bort att det faktiskt inte finns en enda dålig låt.)

Like a game of pick-up-sticks
Played by fucking lunatics

Bicycle race!

Då är man äntligen en stolt cykelägare igen. Gammal hederlig sak från 50-talet, i originalskick. Pungade ut 600 spänn för den, helt klart värd priset. Tänkte hylla den med lite Queen. Take care.

Special Kjell-attack

Jag ÄLSKAR den mannen.


It's been a while. I know I shouldn't have kept you waiting.

Nio år senare möts vi igen.





(Priset på den gamla syns inte, men då betalade vi 280 kr för i princip samma platser, + en serviceavgift på 15 spänn.
Motsvarande platser kostar nu 825 kr, + en serviceavgift på 45 spänn. Vem har sagt något om en lågkonjunktur?)

Efter många om och men.

Okej, Johannes och Malin. Såhär ser det alltså ut.
1 på A15 och 3 på A16. Alla är på rad 15, hyffsat långt ner. Det är bara en liten gång som skiljer A15 från A16, så det ska nog inte vara någon större fara att hamna på den platsen. Jag har ju varit på konsert själv förut så jag kan offra mig och ta den ;D


NU GÄLLER DET.



Stay with me honey, stay with me honey, stay with me

Då var ännu ett års födelsedag avklarad. Blev lite tungt framåt natten, men det hör väl till har jag förstått. Magnus Betnér var otroligt rolig, helt klart värd pengarna.

Mina presenter är jag också nöjd med. Då jag bara önskat mig en spikmatta och strumpor kunde jag inte bli annat än nöjd. Robins föräldrar lyckades även pricka in ett presentkort på helkroppsmassage, och mamma gav mig John ME's skiva. Och inte nog med det! Då det även råkar vara så att han faktiskt jobbar på mammas jobb, ska jag få den personligt signerad. Kan knappast bli bättre!

Nu har jag även prövat på spikmattan. Först upplevde jag en svidande känsla, inte alls behagligt. Sen kom värmen, och den svidande känslan släppte. Sen somnade jag och vet inte vad som hände, men när jag vaknade kände jag mig helt tom. Ungefär som när man har grinat ögonen ur sig och inte har något kvar. Nu känner jag mig bara helt lycklig. Underbar känsla.





When you are feeling tired I'll lie there with you
When you get up early in the morning I'll get up with you
If you have a craving I'll get it for you
If you wanna take a ride all by yourself I'll be waiting for you

When you're feeling fired up I'll fire with you
If you had to lie a little I'll let it be true
When you get low, I'll get lower than you
When you've had enough I've had it much more than you knew


We gonna zip baccardi like it's my birthday!

Det är ingen vanlig dag för det är faktiskt min födelsedag! En dag då svininfluensa inte existerar, pensionärer och stockholmare handlar som vanligt folk på ica, och finanskrisen är som bortblåst. Hallelujah. Hur som helst. Idag har jag hittills hunnit med att få en present, städa, promenerat fram och tillbaks till kyrkan, och äta lite jordgubbar. Det som kvarstår är ett långt och skönt bad, inhandling av mat inför kvällen, göra sig i ordning och äta maten. Vad som händer senare återstår att se.



Mansonplanerna ligger på is för tillfället. Får se hur det blir med det. Något som är säkert är i alla fall min bokning av Britney-biljetter på måndag (skönt att det faktiskt okej, enligt mig och Johannes, att ha en så varierad musiksmak) är spikad. Bokar två stycken, i 900-kronors klassen. Intresserade får gärna höra av sig.

RSS 2.0