Underbara människa!



Hon har en låt för varje humörsvängning, varje tillfälle.
Lily Allen - It's not me, it's you.
Den enda musiken som spelas på min spotify för tillfället.


Fuck you very much

I can be so mean when I wanna be
I am capable of really anything
I can cut you into pieces
When my heart is broken


En av de positiva sakerna med att slippa dig var att jag kunde göra precis vad jag ville. Så ring ALDRIG mer och säg vad jag får göra och inte göra.
Fredde och Jossan ringde aldrig dig när jag kom hem till dem mitt i natten, för att jag inte vågade sova hemma i rädsla för vad jag kunde göra. Jessica ringde aldrig dig när jag slutade äta på grund av att ditt beteende gjorde mig illamående. De ringde dig aldrig från Ica när jag helt enkelt inte orkade gå dit.
När din flickvän mår SÅ dåligt, då kan du höra av dig. Men eftersom att du inte bryr dig över huvud taget, så kommer jag inte heller göra det. Men då kan jag i alla fall förstå om du ringer och ber mig sluta. Ring inte och skäll på mig om hon bara är lite upprörd för att jag tycker illa om henne. För det gör inte att jag kommer tycka snällare saker om någon av er.
Jag hade kunnat gå vidare på ett bra sätt om du hade varit ärlig från början, men du var tvungen att förstöra precis allt.
Jag hade kunnat hantera det här bättre, och kanske fortfarande tycka om dig som människa. Men jag kan inte ens göra det längre.

Det här är förhoppningsvis det sista bittra inlägget jag skriver, men om du vill anmäla det här istället så orkar jag inte ens bry mig.

I'm sorry if you feel that I'm beeing kinda mental,
But you left me in such a state
Now I'm gonna do to you what you did to me

Full circle

Jag kan alltså inte utbilda mig inom det närmsta året, för utbildningen jag vill gå finns inte nästa år. Känns ju lite surt. Men då känns en resa till Filippinerna ännu mer lockande. För tillfället har jag massor av drömmar och idéer, men alla tänker jag inte skriva om här. Vi får se vad som händer!

Just watch my wildest dreams come true, not one of them involving YOU.
=)


The whole wide world is my stage

Idag var en riktig pissdag på jobbet. Kunderna var sura, personalen var sur (mig själv inräknad), och allting gick åt skogen! Och när det gick åt skogen, var det antingen när ett gäng killar i 20-årsåldern stod i kassan, eller en sur tant som minsann skulle påpeka hur fel det var. Typiskt.

Och nu har vi hämtat kattungarna! Egentligen känner jag att jag skulle klara mig alldeles utmärkt utan, men de är ju himla söta. Och blir det för mycket får Jessica helt enkelt ta över dem när hon flyttar nån gång.
Frida var här och hälsade på kissarna, och vi passade på att kolla på lite film. När jag hade avslöjat slutet tyckte hon att hon kunde gå hem, så vi sa adjö.

Frida bekräftade iaf att jag inte var den enda på ICA som ville att white trash-paret skulle byta affär. Nu gäller det bara att lyckas få dem att fastna på övervakningskameran, skriva ut en smickrande bild och skriva att de beter sig misstänksamt och borde portas. Undrar om jag kan skicka Frasse på dem?

Oh no you don't!

HJÄLP. Hemtelefonen ringde nyss, och jag har börjat få telefonfobi. Det är BARA försäljare som ringer, jag överdriver inte. Tur att de alltid frågar efter Robin, när jag svarar att han har flyttat får de väldigt bråttom att lägga på. Men helst av allt vill jag som sagt inte svara alls. Så om ni vill få tag i mig, få inte för er att prova hemtelefonen först. Jag kommer förmodligen stå och dumstirra på den i ren skräck tills det slutar ringa.

Är Lily Allen helt underbar? Ja.

För några dagar sen fastnade vi vid de enda (och tillfälliga) rödljusen som finns här i staden. De första bilarna börjar komma från andra hållet, och först i raden åker en liten tant. Som alla vet ska man ju köra över lilla refugen efter bron, så att man hamnar på rätt sida. Men inte lilla tanten inte! Hon bränner på, och utanför Juto inser hon att: ojdå, här skulle jag nog inte köra. Bilarna som kom från andra hållet fick snällt stanna vid övergångsstället så att tanten kunde trixa sig över övergångstället och över på andra sidan. En spännande eftermiddag i Flen helt enkelt!

Idag skulle min semester ha börjat, men jag ska släpa mig till jobbet klockan 16 en sista gång, SEN är jag tamejfan ledig. Vem vet vilka jag träffar på idag?

Since you've gone I've lost that chip on my shoulder
Since you've gone I've feel like I've gotten older
And now you're gone and it's as if the whole wide world is my stage
Now you've gone it's like I've been let out of my cage

You always made it clear that you hated my friends
You made me feel so guilty when I was running around with them
and everything was always about being cool and now
I come to realize there's nothing cool about you at all

Försvinn.

Okej, jag vet att ICA är bäst i Flen, med roligaste och snyggaste personalen, men vissa personer borde bara välja en annan affär. Speciellt om personen i fråga har med sig sin nya white trash-flickvän.

För det första mår jag faktiskt fysiskt dåligt när jag ser någon av dem, då jag inte kan förstå att jag fick för mig att sjunka till en lika låg nivå som de, och dessutom stanna där i 2 år. Och illamående är inte bra när man sitter i kassan.
För det andra blir jag som Hulken när jag sitter där, och med tanke på att jag inte är så värst stabil annars heller, blir jag en allvarlig samhällsrisk när detta inträffar. Så jag hoppas, för deras skull och för övriga kunders skull, att de väljer en affär där de är välkomna. Typ Netto.

Dance forever my only one

Det spelar ingen roll hur pissigt man mår, det här fungerar alltid;



Nu syftar jag mest på låten, inte videon.

I get knocked down, but I get up again!

För några dagar sen började jag planera en spontan vinkväll som ägde rum igår kväll (jag vet att om dn är planerad så är den inte spontan, men det låter roligare om man säger att den var spontan). Malin och jag var alldeles för taggade för vårat eget bästa, och när Madde och Frida tillslut anlände förstod jag att det skulle gå åt skogen.

Då det ryktades om att det pågick en volleybollmatch nere i parken, styrde vi våra små fossingar ditåt (efter några omgångar öl/vin-spel). Men parken låg öde. Så vi slängde oss i bilen, och Jessica visade att hon minsann förtjänar att köra min lilla räser, för det gick förvånansvärt snabbt genom staden. Vi hamnade på orrö, lika öde där. Perfekt för ett dopp eller fem! När myggorna anföll slängde vi oss in i bilen igen, våldgästade David och Johannes som såg väldigt förvånade ut under hela den korta stund vi var där. Vi återvände hem, mina gäster blev hemskjutsade, Jessica återvände med bilen med Madde liggandes på gatan.

Kvällen slutade med att jag stod och hällde vatten på grannens balkong, då Madde hade varit utomordentligt duktig och prickat den med kvällens middag. Jag håller mig inne resten av dagen, av rädlsa för att möta grannar med högafflar och brinnande facklor. Nu är det film som gäller, Baksmällan!

Am I retarded or am I just overjoyed?

Idag när jag gick hem från jobbet var det nära att jag skuttade hela vägen hem, så lycklig var jag. Solen i ögonen, Volbeat i öronen och en underbar kväll framför mig, hur kan man vara annat än lycklig?

Men då jag inte är van vid att skutta fram, tror jag att jag fick en lättare hjärnskakning, för när jag återvände till ICA gick allt åt skogen. Jag lyckades plocka ihop alla varor som jag skulle, det var när jag kom till kassan som det gick utför.

Jag tömde plånboken på alla mynt och sedlar jag hade, drog kortet och hade ändå inte råd. Då tänkte jag att jag skulle kolla hur mycket pengar jag hade på ICA-kortet, och dela upp betalningen så.
Men då måste man komma ihåg koden till ICA-kortet.
Jag åkte hem, fastnade i bilkö på stan (I FLEN?!), hämtade pengar, betalade mina varor och glömde dem inne på ICA.

Nu ska jag sparka tån i bordet så att jag ALDRIG mer kan skutta fram. Inget bra kommer från skuttande, uppenbarligen.

Hoping the angels would carry you home

Ibland är det svårt att hålla skenet uppe.

Det står en människa i kön och pratar med sina vänner.

- Aldrig att jag vill jobba här, dom är så jävla otrevliga här.

Jag försöker ignorera detta, sätter på mig mitt allra finaste leende och säger Hej!
Inte ett ljud från bruden.
VEM var det som var otrevlig?
VEM har sagt att jag ens vill ha henne inne på ICA? Åk till Netto istället. Blää.

Men inget kan förstöra min dag, ikväll blir det grillning med Hanna och Jossan, imorrn drar jag och syrran till IKEA för att köpa säng och kolla på Harry P igen, och på onsdag försöker jag ordna någon form av kväll (myskväll, filmkväll, VINKVÄLL) med Malin och Frida. Jag tror att jag är mest på.

Man borde kanske ordna en släpkärra om jag ska köpa säng?

Leaving it all with my only friend
Her beauty was lifeless on the stair
Oh baby I´ll carry you away
Into the garden´s tale
But everything died and turned to stones
I laid her down under the old oak
Seing it all blossom forever more

Plocka bort lilla pojken, HEJ!, drick, tack så mycket H**ler, sätt tillbaka pojken, gör en grimas och slå dig själv 3 gånger i fejset!

Nu har jag nästan återhämtat mig från gårdagen. Fattas bara en dusch, men jag tror att jag är äcklig en liten stund till. Gårdagen var otroligt rolig, med några gamla bekanta, massor med nya bekanta, fyllepromenader, ölspel med vin och sjuka regler och Metallica i telefonen. Dagens låt får vara Sunday bloody sunday, eller "Smao neigrer i sandeein" om man hellre vill sjunga det.

Ojoj.

Tog nyss en välbehövdtupplur i solen. Nu är jag pigg, svettig och förmodligen röd framåt kvällen. Men det gör inget, för då sitter jag i mörkret på biografen och kollar på Harry Potter! Innan det skulle jag behöva fortsätta städa och handla mat. Får se hur det går med det.

Ja.

Just det. När vi sitter i globen och är som mest exalterade över Britney-konserten, hör jag helt plötsligt några bekanta toner som inte tillhör Britney. Jag kryper ihop i sittande fosterställning, skriker som en 10-årig tjej och ropar så att alla inom 15 meters avstånd hör: DET ÄR JU MAAAAANSON! Sweet Dreams spelas upp, och på storbildsskärmarna spelas en... ehrm, kontroversiell film upp, med Britney som mimar till låten i något som liknar en ormgrop. Jag har nog aldrig varit lyckligare.

Break my heart, I expect you to

Alltså, jag ska fan gifta mig med den där kvinnan. Eller i alla fall stalka henne lite. Britney-konserten igår var AWSOME. Nunstedt och alla kritiker kan slänga sig i väggen eller recensera  P3-musik. Jag åkte hem med ett leende på läpparna, diverse souvenirer, en drös med bilder och en ömmande hals. Helt underbart.

Om en halvtimme börjar jag jobba, och jag tänker inte alls gnälla för jag slutar halv 5 så då kan man faktiskt stå ut. Vad som händer efter det är inte klart. Jag lever i ovisshet.




It's Britney, bitch

Idag gäller det! B-day.



Oh Cinderella, they aren't sluts like you

When I wake up in my makeup
It's too early for that dress

When I wake up in my makeup
Have you ever felt so used up as this?


Mina ben är blåa efter klänningen, mina skor är förstörda och jag har typ växtvärk i armarna. Men jag hade en rolig kväll/eftermiddag igår så jag kan inte klaga! Började med singeltjej-middag hos mig, drog till Johansson där det blev Buzz och Singstar, drog vidare mot Albin där min och Fridas vistelse inte blev långvarig. Inte för att det var tråkigt, men vi ville ut på äventyr och då hamnade vi i Nyköping. Inte det bästa vi gjort, men inte heller det sämsta så vi är nog ganska nöjda med kvällen.

Då ALLA vi känner hade druckit igår slutade det med att vi blev kvar i Nyköping över natten, men Johanna var en ängel och släpade sig ur sängen imorse för att hämta oss, så efter en kortare "nästan-walk-of-shame" befann vi oss i bilen på väg hem.

Och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra med mitt liv. Eller i alla fall med den här dagen. Lutar åt en heldag i soffan med cola i glaset.

I'm medicated, how are you?

Idag var ingen effektiv dag. Jag lagade mat åt Fredde, Jossan och Jessica. Och såg på TV.

Och så har jag pratat med Robin. Vet inte riktigt vad jag känner nu efteråt, men det jag vet är att jag inte orkade gå runt och må dåligt längre, jag orkade inte vara arg. Och visst, jag är väl fortfarande arg, men det kom vi fram till att det hade jag all rätt att vara. Och jag kommer nog inte kunna acceptera "hans nya" på ett bra tag. Men jag fick prata ut, han fick förklara sig och det känns väl... bra, med tanke på omständigheterna.

Did you really think I'd let you kill this chorus?

Nästa vecka är räddad. Fick ju ledigt trots att jag inte ville, då jag inte har råd med det. Nu har jag lyckats roffa åt mig alla Kerstins tider den veckan, och det kan vara det skönaste som finns då hon aldrig jobbar längre än typ 4 timmar. En lagom arbetsdag för mig.

Den här dagen har gått relativt segt, får stå ut till klockan 6 när Jessica slutar jobba och Fredde och Jossan tittar förbi för att hjälpa mig leta bil =) Och imorgon bär det förhoppningsvis av till Ikea igen (för tredje gången på mindre än en vecka) för att inhandla en ny säng!


Then think of what you did
 And how I hope to God she was worth it.
When the lights are dim and your heart is racing as you're fingers touch your skin.

I've got more wit, a better kiss, a hotter touch, a better fuck
Than any girl you'll ever meet, sweetie you had me

Boy I was it look past the sweat, a better love deserving of
Exchanging body heat in the passenger seat?

No, no, no you know it will always just be me

This could get ugly

Jag agerar utåt. Jag menar, Flen måste ju få nåt nytt att skvallra om så då kan det lika gärna vara jag som flippar ut lite. Jag är i alla fall otroligt glad att det är så många som faktiskt bryr sig och förstår varför jag beter mig såhär. Det är faktiskt inte likt mig. Men det är inte likt mig att bli dumpad heller, så jag visste ju inte vad jag hade att förvänta mig. Det är ju en erfarenhet det här också.

So what, I'm still a rockstar
I've got my rock moves
And I don't need you


Ajdå.

Jag måste verkligen rycka upp mig snart och börja träffa lite människor igen. Jag är rädd att det kan sluta riktigt illa annars;
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5467624.ab

Alright, how would it make you feel if I said you never made me come?

I'm gonna tell them that your rubbish in bed now,
and that your small in the game.


Nu har jag alltså gått över och blivit ett aggressivt fjortis-ex. Och jag funderar, hur kommer det sig att alla mina vänner har tagit sina breakups (till synes) väldigt bra, medans jag ballar ur totalt? Sen slog det mig. Mina vänner har lämnat/blivit lämnade av män. Jag har blivit rådumpad av en 14-åring.

I'm sorry if you feel that I'm being kiInda mental,
But you left me in such a state
Lily Allen - Not big



RSS 2.0