Harder, better, faster, stronger

Läste en liten artikel på aftonbladet om vad kändisar hade fått för poäng på högskoleprovet. Jag hamnade i relativt gott sällskap; Jag är smartare än Tina Nordström (0,2), Etype (0,7), Jocke Berg, Kent (1,1), och lika smart som Tilde De Paula (1,2).

Läste också att snittet på de som gör proven ligger på 0,7-1,1, så jag är alltså liiite smartare än genomsnittet.

Och allt som står på Aftonbladet stämmer alltid till 100%...

I toss and turn, I can't sleep at night

Ibland brukar jag föreställa mig att jag är med i en film, och när en ny människa dyker upp i scenen spelas det upp en speciell låt för att "illustrera" hur personen i fråga är (Ifrågasätt inte mitt psyke, bara acceptera att det är så). Anyway, det är sjukt jobbigt när "Tainted love" spelas upp varje gång vid ett speciellt tillfälle. Som jag så fint uttryckte det på krogen; "då vill jag bara ligga!". Men jag uthärdar. Har ju faktiskt en hel del annat att tänka på förutom ligga.
Typ skuminjektorer, vattenhydraulik, motorsprutor och hinderbanan.
Och tur är väl det.




Peaceful melodies

Igår var det nollningsfest så det stod härliga till! Suspekta spritsorter i box, drinkar i plastbunkar, trasiga lampor, alkoholöversvämning och trubadurefterfest. Och skandaler, såklart. Men imorse studsade jag upp ur sängen kl 8, överlycklig över att jag inte var inblandat i nåt av det där, förutom trubadurefterfesten. Det blev en hel del drickande, men hag höll mig på en perfekt nivå hela kvällen!

Idag är jag i i princip pigg som en lärka, och ska väl snart ta en dusch. Avslutar inlägget med en uttjatad klassiker, för så kan det vara ibland...

Well, you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but your so hot that I melted
I fell right through the cracks, now I'm tryin to get back...


Keep on walking

Jag har inte tid med det här! Eller, egentligen har jag nog det, för vi har sjukt mycket dötid. Jag prioriterar bara annat. Typ gymmet, innebandy, tvn, titta på kortspel (jag kan fortfarande inte lära mig nya kortspel, så det blir mest att titta på när andra spelar), plugga om intresse finns, åka på utflykter till Berlintanten eller bara chilla. Så jag har alltså inte tid att fundera så mycket längre, vilket resulterar i att jag inte har något att skriva om.

Skolan rullar på bra. Vissa dagar är jag kung av sandö, on top of the world, kalla't va ni vill. Och vissa dagar vill jag bara lägga mig i fosterställning och förtvina. Meeen, jag uthärdar och klarar mig hyfsat bra.

Roligaste avsnittet i Srubs nu btw; DO YOU SEE WHAT YOU GET CARLA? DO YOU SEE WHAT YOU GET WHEN YOU MESS WITH THE WAAARIOOR?!

...

För exakt 9 år sedan insåg jag att jag ville bli brandman. Sedan dess har jag väl haft mina tvivel och velat fram och tillbaks, men nu finns det inget annat.


Black city

Första inlägget från Sandö! För tillfället känns det ganska bra, har inte hunnit göra så mycket roligt än. Anlände igår och började packa in allt som fanns i bilen. Väl framme blev det några glada återseenden, men det var ändå ganska tomt då det inte var så många som hade kommit. Efter lite häng i köket drog sig alla till sina sängar.

Idag har jag hunnit med lite gym, en vända in till Kramfors och hämtat 10 kvadratmeter saker till ett rum på 8 kvadrat. Känns sådär, speciellt eftersom jag har minst lika mycket kvar i förrådet. Det får gå som det går. Har även handlat mat för 747 kr. Yey.

Nu planerar jag att sova en stund, sedan springa (eller nåt liknande) och sedan förmodligen fortsätta stoppningen av mitt rum.


Och för er som gillar särskrivningar; Om några veckor ska vi ha lektion i skum teori. Hmm...

Fina lilla krumelur, jag vill aldrig bliva stur!

Hittade tillbaks till Anitas blogg, och egenkär som jag är var jag såklart mest intresserad av de gamla inläggen där jag är med. Gud vad jag vill vara tonåring igen, ingenting var seriöst (seriöst är värdelöst) och man bara gled med på ett bananskal. Och man var hemsk mot lärarna. Och allting var bara... fritt!

Student mössan anlände idag, trevligt värre. Jag sa till fadderfara att alla skulle dö om vi fortsatte lyssna på henne för vi skulle bli deprimerade och ta självmord. Samtidigt skrek Asse och Joy att dem ville gå hem och inte orka lyssna på henne. Hon skrattade (?!) och sen fick vi gå 45 min tidigare^^

(Fadderfara är alltså en lärare, och jag är Asse)

Leaving IS a loving thing

Jaha, det var det "sommarlovet". Jag säger sommarlov för att jag gick i skolan i våras, jag ska gå i skolan nu, och jag har inte jobbat så speciellt mycket i sommar för att kunna kalla min ledighet semester. Och det här är förmodligen min sista sommar som jag har möjlighet att säga sommarlov, så jag tar vara på det!

Jag har haft det så sjuuukt bra i sommar. 
Massa resor, små och stora; Cypern, Göteborg, Stockholm, Öland, badstranden...
Massa musik; Metaltown (Rammstein), Sonisphere (Mötley Crüe, Alice Cooper, Iron Maiden), Skansen (The baseballs)
Massa vänner, massa skratt, massa fest, massa familj... Ja, jag har gjort allt jag har velat göra, så när skolan nu sätter igång på måndag känns det otroligt skönt! Jag älskat att vad jag än gör nuförtiden så känns det bra, och alla borde få ha det så!


Burn this city to let them know we're here
Burn this city to reinstall the fear.

RSS 2.0