Sol i sinne, brun inne.

Snart off to work! Men finns det något bättre sätt att börja dagen än med Volbeat - I only wanna be with you? Nej, tänkte väl det. Igår var jag enormt duktig, i princip hela lägenheten är städad, och kläderna är nytvättade.
Befinner mig på ICA fram till 14.00 idag, sen bär det av till Norrköping för att hämta Jessicas flyttkartonger. OCH SEN ÄR DET SÄSONGSPREMIÄR AV GREYS!

Vad ni andra ska göra vet jag inte, men jag föreslår att ni laddar inför lördag. It's going to be LEGEN-wait for it-DARY!

What's going on?

Amenvafan. Först går Uffe Larsson och dör. Sen få Jan Rippe aka Roy & Roger-Roger en hjärtinfarkt. Jag skulle aldrig ha klivit ur sängen idag!

Tisdag

  • Avboka tatuering: CHECK.
Det gick bra, trots min telefonfobi och avsaknad av röst. Resten av dagen ska jag ägna åt att göra fint i lägenheten. Och smälta det faktum att Uffe Larsson har dött. HALLÅ?! Ska det vara så svårt för folkkära kändisar att hålla sig vid liv?

Ett hopp har tänts om livet efter döden

Hade nyss en väldigt givande konversation på msn. Jag vill verkligen att det ska vara så. Vore det inte underbart? Jag menar, finns det något bättre än att få uppleva skadeglädje hela tiden?

Legendary säger:
Haha=D vafan^^ tjejer ska vara kärleksfulla och vara ute efter drömprinsen!

Therese säger:
jag kanske var menad o bli en kille från början? och så var det nån jävel som ångrade sig och hann bara ändra utsidan till tjej och inte insidan?

Legendary säger:
Haha=D men om du skulle blivit kille från början, varför la dom då ner tid på att ge dig blondt hår och kvinnobröst?! Du ska vara kvinna, live with it=D SUCKER=D
haha "nån jävel" tänk om det sitter folk på kontor och designar människor xD


Therese säger:
för att dom trodde att hjärnan skulle vara lättast att ändra på och sparade det till sist! och så hann dom inte

Legendary säger:
"Hmm, den här får en fet röv"
"FAN, jag hatar min jävla chef... Den här får liten kuk, hehehehe "
Haha bra teori där=D


Therese säger:
hahaha det kanske är det jobbet man får när man dör? och så kan man hämnas på folk som man hatar genom att ge dom fula barn

Legendary säger:
HAHAHA!<3
jag vågar inte tänka på folket som får dig som designer
Deras liv kommer gå stuprätt åt helvete


Therese säger:
HAHAHAHAH    *censurerat namn* skulle få en unge som ser ut som jabba the hut! guuuuuud va kul jag skulle ha däruppe!
nu fick jag nästan bråttom dit! haha

Boys like you love me forever?

Jag hade en väldigt kortvarig förkylning, och en ännu kortvarigare cancer (ta i trä). Jag fick gnälla i 2 dagar ungefär, sen var det nog. Den här dagen har spenderats på jobbet. Eller ja, 5,5 timmar av dagen. Men det räckte gott och väl.

Imorgon MÅSTE jag:
  • Ringa tatueraren och avboka.
  • Tvätta alla kläder.
  • Städa klart alla rum (sovrummet är prio 1, sen köket, hallen och toaletten. Vardagsrummet är fortfarande relativt välbevarat)
  • Ta en löprunda om förkylningen har gett med sig helt (men anledningen till att jag blev förkyld från första början var just att jag fick en tokig idé att ge mig ut i löparspåret. Men men.)
  • Läsa klart första Twilight-boken om jag ska hinna läsa klart den andra innan filmen kommer!
Det känns som rimliga mål som jag borde klara av om jag tar mig i kragen!


Ajaj.

Jag har ett litet problem. Eller rättare sagt, ett stoort problem för en hypokondriker som mig. Jag har upptäckt en misstänkt knöl på ena sidan av min hals. För mig betyder detta bara en sak: Slutet.
Jag har två val:
  1. Antingen gå till vårdcentralen, så att personalen kan skratta åt mig för att jag nojjar över en defekt hals.
  2. Strunta i vårdcentralen, släpa mig dit om ett år när jag knappt kan gå längre och få höra att jag har cancer i hela kroppen som lätt hade kunnat botas om jag hade kommit ett år tidigare.
Men förtillfället ska jag nog bli frisk från min förkylning. Och så kanske jag kan självbota min knöl?

Buhu

Okej, jag medger att jag har varit lite väl tjurskallig de senaste dagarna. Men så är det. Och Malins kommentar på förra inlägget fick mig att fundera. Vet inte om hon var seriös eller inte, haha, men jag ska fan inte gnälla. Jag vet ju att jag inte har det så illa egentligen. Men ibland behöver man bara tycka lite synd om sig själv!

Imorgon är det lördag, och först på schemat står jobb fram till 21. Sen är det alkoholkväll med Sveriges underbaraste :) Kan sluta hur som, jag har 4 små absolut vodka som jag ska göra slut på (och med små menar jag alltså de där miniminiflaskorna. Inget rehab än så länge!). Om de ska blandas med svagdricka eller inte förtäljer inte historien. Den som lever (och är där) får se!

I put on my best, but I'm still afraid

Ja, nu är jag bitter igen.

Kul att syrran får fler jobbtider än jag, + att hon får hoppa in och hjälpa till på alla möjliga avdelningar medans jag betyder lika mycket som knarkarna som kommer in och handlar även om dom är portade. Kul att jag ändrade på i princip hela min personlighet för en jävla killes skull helt i onödan, som jag lovade mig själv att jag aldrig skulle göra4. Då känns de senaste 4 åren av mitt liv ganska så bortslösade.

Kul att så fort jag får chansen till lite extra pengar så är någon annan där och norpar dom innan jag ens har hunnit fatta att dom fanns. Då känns det som att allt är ganska meningslöst och jag vill bara gå upp i rök, för det vore det allra lättaste.

Men jag älskar mina vänner, och bara tanken på att de alltid finns där gör allting så mycket lättare. Jag vill bara dra iväg, ta mina vänner med mig och börja om från början.

Come what(ever) may

Jag vill varna känsliga läsare för mitt känslomässiga breakdown i inlägget här nedanför. Men nu är jag back in the game! Tur att mina downfalls oftast inte varar mer än en timme. När de börjar göra det, tänker jag ringa någon som får skicka hit en övervakare. För då litar jag inte riktigt på mig själv, haha.
Geez, det är illa.


I'm still to tired to care.

Snart går jag och lägger mig. Jag kommer att somna direkt, sova hela natten utan en enda jobbig dröm. Och när jag vaknar imorgon, utvilad, kommer allt vara bra. Ingenting har hänt, jag har inte gjort något, ingen har gjort mig något. Och allt kommer vara bra.

Snälla?

Men trots att jag är dödstrött kommer jag inte gå och lägga mig förrän om flera timmar. Jag kommer ligga vaken, drömma helt underbara drömmar som blir mardrömmar när jag vaknar mitt i natten och inser att det var just en dröm. Jag kommer att vakna alldeles för tidigt och vara oerhört trött. Och jag vet att jag inte alltid behandlar andra människor bra. Men så kommer jag undra, om jag är så pass hemsk att jag förtjänar att ha det såhär varje natt? Men det blir bra till slut.

Äventyr

Ny och fin blogg, och så är jag så dålig på att uppdatera att till och med Johannes har ett försprång. Skärpning.

I fredags slutade jag jobbet klockan fyra, satte mig på tåget till Stockholm halv 8, och på bussen mot Ö-vik kl 21.15. 7,5 timmars resa och 2 timmars sömn senare var jag framme.
På lördagen var det utgång som gällde, och Emma tyckte att det var för lite folk, men jag är ju van vid Amazon så för mig räckte det alldeles utmärkt. Kvällen var grymt rolig, men Emma tyckte jag var lite för trevlig mot påträngande killar. What can I say, jag har glömt bort hur det är att få vara trevlig mot killar på krogen.

Har även sett Flickan som lekte med elden på bio nu, grymt bra. Igår tog jag en sväng till Umeå och träffade Linnea. Vi åt, pratade, åt, och såg Inglorious Basterds på bio.

22.10 ikväll går bussen hemåt igen, så det blir ännu en sömnlös natt för min del. Men hellre det än att förstöra hela torsdagen genom att sitta på bussen då.

Bla bla, tråkigt. HEJDÅ, syns imorrn?

I only wish you weren't my friend, that I could hurt you in the end.

I just want you

No you dont. You had me. You had me at chrismukkah in a freaking wonder woman costume, and you chose Anna. You had me 3 months ago and you left.



Uttråkad och lättroad?

Jag är ofta uttråkad och då händer det att jag fördriver tiden med meningslösa FB-quiz. Den här frågan roade mig dock enormt mycket. I alla fall de rödmarkerade alternativen. Moahaha.

 


Jahapp.

Jag funderar på att gå under jorden Usama Bin Laden-style. Jag menar, varken Facebook eller Msn funkar så jag kan ju lika gärna gräva ner mig i någon grotta och släppa ett videoband en gång om året bara för att visa att jag lever.

Tack.

I'm running out of patience
'Cos I cant believe what the hell I'm hearing
And speaking of hell
It don't compare to this heat that I am feeling

Sov jättebra inatt. Not. Jag hatar när någon VILL att jag ska må dåligt, och när den vet exakt vad som krävs för det. Det får mig att undra vad i helvete jag kan ha gjort för hemskt som gör att jag förtjänar det. Jag måste vara världens sämsta människa?

Men den här bloggen handlar ju faktiskt om hur jag känner, och det är fömodligen inte avsiktligt som det blir såhär. Men som sagt, det känns som det.

Blabla, fuck it. Jag SKA sluta gnälla. Men det känns bra att avreagera sig lite.

Det visste jag iofs redan.

Tur att jag har Hanna som kan förklara (på väldigt krånglig svenska) att jag har rätt att skriva allt som jag skriver (Kommentar på mitt lite smått psykotiska inlägg här under). Jag lyckas alltid ha rätt kontakter! Men imorgon har jag nog lugnat ner mig och kan skriva om ett bad i badkaret, en tur till kyrkogården, lite Twilight-läsning och kanske till och med lite städning? Kanske kan lägga in en bild på en rosa kanin också om dagen går riktigt bra? Den som lever får se.

I think I'm gonna be sick and it's your fault.

Idag var världens äckligaste inne på ICA. (Kom igen, det är en mataffär. Tänk på de andra kunderna). Och ja, om du envisas med att komma dit så tänker jag envisas med att blogga. Och om du envisas med att läsa min blogg så får du skylla dig själv. Nu såhär 4 timmar senare har jag lugnat ner mig, jag fick ta ut mina aggressioner på några godiskartonger. Det enda som hindrade mig från att göra något riktigt dumt var tanken på att Hall-anstalten inte kändes lockande. Inte för tillfället i alla fall. Men jag hoppas att vi slipper detta lilla missöde igen. För min skull. Jag är rädd att min mörka sida tar över nästa gång.

Och ingen nämnd, ingen glömd. Så försök att hitta något att anmäla utan ett enda skrivet namn. Då yrkar jag på "hets mot folkgrupp".


Tack, nu känns det bättre! Lite Slipknot på detta sen och jag är som en ny människa!

This is bad, really bad Michael Jackson!

Idag är det jobb 16-20 som gäller, sen jobbar jag på fredag nästa gång. Ofrivillig ledighet är inte alltid trevligt, speciellt när det verkar inträffa konstant nu för tiden. Men men. Det blir nog en tur ner till Norrköping, och då ska jag glömma bort att jag redan ligger back den här månaden, och köpa mig ett par nya vinter skor. Aldrig mer blåa tår!


Walking tall against the rain

Enligt ett Facebook-test (som alltid är högst troliga och vetenskapligt bevisade?) är jag 98 % lucky idag. Men med min vanliga otur så ser jag inget spår alls av den turen. Jag har punktering på allt som går att ha punktering på (det skulle inte förvåna mig om båda lungorna också kollapsar snart), har extra ont i ryggen och inga pengar alls att handla för egentligen. Och när jag såg att jag skulle vara 98 % lucky tänkte jag att jag skulle ta och spela lite på Lotto som tydligen har extra hög summa i vinstpotten. Men när jag kommer till ICA är det väl försent att spela.

Nurå?

Jag börjar jobba om 11 timmar. Så jag borde gå och lägga mig i sängen. Men ikväll känner jag för att somna i soffan framför någon bra film.

Ska jag ta en skräck a'la Final destination? En film där en hypokondriker och nojjare som jag kan hitta miljoner vardagsfaror som lätt skulle kunna döda mig? Jag menar, det är ju faktiskt ganska troligt att jag glömmer att stänga av datorn, att katten går och kissar på datorn som blir strömförande, och sen rinner kisset bort till soffan där min hand har ramlat ner på golvet, och så dör jag? Nej tack, jag byter film. (Fast det är en väldigt bra film, jag gillar ju att ha saker att nojja mig över.)

Ska jag ta en thriller a'la All the boys love Mandy Lane? En film om en ovanligt snygg och populär tjej, som luras av massa dumma pojkar och som i slutet av filmen får vad de förtjänar allihop? Ja tack, den tar vi!



Nu måste jag dra.

Oh this town
Kills you when you are young

I'm not the girl I used to be
This town has got the youth of me



Those were the days

Såhär glad blir jag av Aqua's nya låt Back to the 80's.
Jag hade trivts som fisken i vattnet på den tiden.


 

Idag är en sköön dag. Klockan ringde 7, utifall jag skulle få för mig att göra något vettigt. Det fick jag inte för mig, så jag låg kvar i sängen i tre (!) timmar och lyssnade på Rix Morronzoo. Alltid lika trevligt med lite roligt sällskap i sängen på morgonen. Gick upp, satte mig här och kom aldrig härifrån. Tror att jag ska hinna med att bada badkar i alla fall, innan jag börjar jobba klockan 4. Det är lagom anstränande.


Where were you when the world stoped turning?


Yeah baby.

Ojoj, tiden går fort när man designar, men jag måste säga att jag är oerhört nöjd med slutresultatet av mitt arbete. 1 timmes tidsfördriv såhär mitt i natten har lönat sig än en gång! Att ingen sen verkar läsa min blogg längre är en annan femma, nu är den i alla fall fin att titta på! Får nog fortsätta lite imorgon och finslipa lite, men nu är jag nöjd för tillfället.

Jag var bättre förr?

Jag har aldrig glömt vem jag var

Jag har bara låtit det sova

 


She's everything I'm not

Jag är kluven. Jag vet inte om jag ska behålla min bruna hårfärg, eller gå tillbaks till det blonda. För det mesta tycker jag att brunhåriga människor är snyggast, så jag skulle såklart vilja passa i det. Men det känns ändå som att jag bör hålla mig till det blonda.
Det jobbiga är att när jag ska färga håret, köpa kläder etc. så tänker jag alltid på hur en kändis skulle se ut i den hårfärgen eller de jeansen. Och jag menar, Megan Fox kan ju ha på sig vad som helst och det är skitsnyggt. Så jag köper de där jeansen eller färgar håret som hon, men inser sen att det fortfarande bara är jag framför spegeln, inte Fox. I ett par jeans som inte alls är speciellt snygga. Och i en hårfärg som bara ser ut som en peruk på mig. Bajs.



Året var 1856..?

HAHA. Jag ska ju upp till Emma i Ö-vik någon gång nästa vecka. Och från Ö-vik är det inte alltför långt till Umeå, så då tänkte jag passa på att hälsa på min tåg-vän Linnea från Flemingsbergs-tiden. Så just nu sitter jag och pratar lite med Emma och försöker planera min resa så smidigt som möjligt.


Therese säger:
hur långt är det från dig till umeå?
Emma säger:
typ 10 mil
Therese säger:
ah okej, så då går det bra tåg eller?
Emma säger:
haha du, tågen ska börja gå om ett år typ. de är snart klara med tågbanan.

Det ska bli spännande att se vad Örnsköldsvik är för stad!


Gah.

Imorgon ryker nog min blonda kalufs. Och vips, så kommer jag se ut som Lindsay. Eller Megan Fox? Ja tack.

 

 


I’m addicted to the the thrill

Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain
Victory’s within the mile
Almost there, don’t give up now
Only thing that’s on my mind
Is who gon’ run this town tonight


Man ska ha husbil?

Nu är jag hemma efter en helg uppe i Sandviken. Har varit en riktigt trevlig helg, skönt att komma iväg lite. Jag har upptäckt en massa nya saker.
  1. Jag äger på att köra husbil.
  2. Jag äger på att fylla på glykol i en överhettad husbil.
  3. Men först måste jag gråta lite när jag inser att jag måste stå vid vägkanten och fylla på glykol i en överhettad husbil.
  4. Jag kan visst tänka mig att dejta en polis. I alla fall om han är i min ålder, sjukt snygg och håller till i trakterna runt Strängnäs.
  5. Jag är ingen hundmänniska. Men en mops kan jag tänka mig, om någon annan rastar den åt mig varannan timme.
  6. Takida sjunger "Masturbation saved his life" i låten Posioned.
Det sägs att man ska lära sig nåt nytt varje dag, så har jag mitt på det torra i ca en vecka.

Wake me up when September ends

Så. Då är det nästan bestämt att jag ska upp till Emma vecka 38. Ska bli skönt med en liten paus härifrån. Ska bli jättekul att träffa Emma igen, och så kan jag ju passa på att känna av hur det skulle vara att bo där uppe. För tillfället vill jag göra precis som Green Day sjunger. Vakna upp när september är slut, och vara på någon helt annan plats. Men jag antar att det inte kan vara så lätt, så jag får väl stå ut!

Imorgon bär det i alla fall av en liten bit uppåt med Evelina och Malin L. Det kan (kommer) bli ett äventyr.

Börja om på nytt och få såret mitt sytt

Nu har jag tumör-huvudvärk igen. Men den brukar vanligtvis sitta på vänster sida. Vet inte om det är ett bra tecken att den vandrar runt. Och ja, jag vet att det bara är en vanlig migrän, eller nåt. Men ont som satan gör det. Och jag tror inte på värktabletter, de botar ju ändå inte. De gör bara att hjärnan förnekar smärtan. Och förnekelse klarar jag av alldeles utmärkt utan hjälp av några små vita piller.

Jag måste bort härifrån snart. Jag vet i alla fall att jag inte tänker vara kvar här när vintern kommer.

I'd give you my hand if you'd reach out and grab it,
Let's walk away from this hell.


RSS 2.0