Mindre bra dag

Åkte in lite tidigare till skolan för att jag inte ville vara kvar hemma. Det är inte ett bra betyg på ens lägenhet. Meen, som det ser ut nu så får jag förhoppningsvis flytta in till skolan i höst, vilket känns awesome för tillfället! Nåt som inte känns awesome är att jag fortfarande är sjuk, men jag tror att den envisa bakterien snart är ett minne blott.

Nej! Toa, sen lektion! Tjing.

Chill

Halva klassen är på G att bli sjuk, och det ser inte bättre ut för mig. Men det kan vara en liten släng av hypokondri också tror jag. Hur som, det här ser ut att bli den lugnaste kvällen hittills i Kramfors. Om man bortser från allra första skoldagen då jag glodde på tv hela eftermiddagen. Ska slänga i några maskiner tvätt, möjligtvis städa lite och sen bänka mig framför 112 kl 20 på tv.

Bättre än så blir det inte.

You sold me out to save yourself

Ånej... är det en deppvåg jag känner välla över mig? Skärpning! Har för fan inget att deppa över. Fast ibland är det bra att deppa. För då vill jag vara hemma, och jag skulle behöva vara hemma lite. Mitt rum ser ut som Island efter ett vulkanutbrott. Måste städa, tvätta, ta tag i viktiga saker... Usch.

Det gör ont, men det går.

Det här är hemskt. Jag har bitmärken, blåmärken, träningsvärk... Det var längesen jag hade såhär ont. Men helgen var otroligt rolig, så jag antar att det är värt det.

Idag börjar vi med Räddning 1, ska bli så sjukt skönt att få göra lite riktiga saker!

Bjuder på en bild från helgen, enjoy.

Fräscha brudar och en cowboy.


I'm awesome

JA! Träningsvärk i axlarna och magen, jag lyckades med mitt pass! Fick till och med beröm av grabbarna, så nu känner jag mig duktig. Idag är det tänkt att vi ska ge oss på hinderbanan igen. Den här gången tänker iaf jag köra utan larmställ, och jag tänker bara ge mig på den förbenade väggen och armgången. Nånstans måste man ju börja.

Hur ser dagen ut i övrigt då? Vi beger oss på maskeradkostymjakt om ca 45 minuter. Jag är egentligen bara sällskap då jag inhandlade världens bästa utstyrsel igår för under 100-lappen! Bättre än så blir det inte. Så ikväll blir det alltså maskerad för fulla muggar.

I want you to do me with a Tommy-Gun baby

Det här är heeeelt klart bästa låten just nu. Melodin fastnar efter första lyssningen, refrängen fastnar efter andra lyssningen. Videon är sjukt snygg, och sångaren är om möjligt ännu snyggare. Det här är riktigt jävla bra.

http://www.youtube.com/watch?v=dhcGNN9r1D4

It's the end of the world as we know it

Det känns som att 2012 närmar sig med stormsteg. Det senaste beviset på det är vulkanutbrottet på Island. Ikväll kommer tydligen askan hit. Jag fick en bild i huvudet från filmen Atomic Train, när en atombomb exploderar utanför staden, och det börjar regna radioaktiv aska. We're doomed!

Highway to the dangerzone

Nu har jag varit duktig. Efter de senaste två dagarnas förnedring på gymmet och på hinderbanan bestämde jag mig för att göra något åt saken. Har spenderat några timmar på Piggelino, en sida där man kan påta ihop sitt eget träningsprogram. Jag har utgått från de främsta kriterierna jag har; jag ska förstå maskinen, jag ska inte vara vilsen och jag ska inte se ut som ett fån.

Resultat? Är riktigt nöjd över mitt nybörjar program! Har inte blandat in en enda skivstång då den lättaste väger 20 kg, vilket jag anser är för tungt för vissa övningar och kroppsdelar (när det gäller mig). Så det som gäller är hantlar, egen kroppstyngd och maskiner. Kommer nog bli hur bra som helst, det känner jag på mig. Har tänkt att börja redan imorgon, så får vi se hur det går :)

Och btw Jessica, vi ska leka på hinderbanan när du och mamma kommer upp på besök!

Con Te Partirò

Jag bajsar på det är projektarbetet.

Brandmannens motto; Find ‘em hot, leave ‘em wet. Grr, nu ska jag tröstäta lite jordgubbsglass och kolla Stefan och Krister!

BTW, Andrea Bocelli är en GUD.

UNDERBART!

Det här kan ha varit den bästa helgen någonsin. Massa skidåkning, solsken, alkohol, bastu, party, kärlek, snö, äventyr... allt. Allt är bara så jävla bra.


No, I don´t need no drugs to make me high, no
I don´t need no pills to make me calm, and
I don´t need no beer to make me wild, no
I don´t need no booze to make me warm

All I need is you SMO 14


RSS 2.0