Gammal kärlek rostar aldrig

Jag har relapsat totalt. Det enda som spelas på min spotify just nu är HIM. Några enstaka Cky-låtar slinker in ibland, och det enda jag glor på på youtube är jackas, viva la bam och HIM-videor. Jag känner mig som 17 igen, och det är underbart!

Har hamnat lite efter de här åren, och har alltså fullt upp med att lyssna in mig på deras två nya skivor, än så länge går det väl sådär. Men eftersom det hittills inte har funnits en enda låt med HIM som jag ogillat, har jag höga förhoppningar! In venere veritas är en grym låt, som jag för tillfället lyssnar sönder. Scared to death är minst lika bra den. Nu är mina förhoppningar att fler ska förstå hur bra dom är, men jag är tyvärr skeptisk...

Om någon mot förmodan skulle bli nyfiken får ni ett gammalt smakprov här!;



My fist hits your face, and your face hits the floor.

Visst, jag blir ganska lätt arg för små onödiga saker. Men det finns något som gör mig argare än vanligt; När folk säger åt mig att göra saker, trots att de vet att jag hatar det, att jag inte kan det, och till råga på allt ska de klaga på att jag har gjort det dåligt när jag är färdig!

Jag är till exempel värdelös på att laga mat. Men likförbannat finns det vissa som tycker att jag ska ställa mig och laga mat ändå. När maten sen inte blir som de har tänkt sig får man minsann höra en och annan kommentar om matlagningen. Inte ett tack för att man iaf försökte.
Jag menar, tänk om du är på släktmiddag, och moster Rut insisterar varje gång på att du ska spela ett stycke blockflöjt för släkten, trots att du aldrig har lärt dig spela blockflöjt. Detta inträffar varje släktmiddag, och efter varje försök att spela sitter släkten och fnissar och pratar med varandra om "att hon aldrig kan lära sig, nej, men vissa är väl hopplösa fall antar jag". 

I'm 'a go mothafucking crazy on your asses!

Svettallergiker?

Det här kommer låta som världshistoriens sämsta bortförklaring, men jag tror jag är allergisk mot mitt eget svett. Försökte mig på en löprunda nyss, och jag hann bara springa nån kilometer, sen ville jag bara slita av mig huden och bada i isbitar. Det GÅR seriöst inte att fokusera på löpningen när det kliar sådär mycket. Ett mysterium är vad det är.

Wacka wacka

Jag har varit på fest, och jag har varit nykter. Och jag har haft kul. Det är en stor bedrift, och jag kan definitivt tänka mig att fortsätta med detta leverne!

Så imorgon kommer jag vara Obakis och utvilad, vilket innebär lite egentid; Jag hoppas på att jag ska orka med en löprunda, sen blir det lite hemmaspa! (Vilket innebär typ en dusch och ansiktsmask).

Runt 4-tiden beger jag mig mot kräftskiva med min nyktra vän Frida, hoppas på att det ska bli hyfsat kul det också.



Jag vill se scrubs, varför finns det inte en scrubskanal? Anyway, nu ska jag lyssna på gamla Eminemlåtar!

Torsdag

"Kör man sådär sakta så är det antingen en gamling eller nån som nyss fått körkort... Eller så var det vaktmästarn? JANITOR!"

Yep, körde om våran gamla vaktmästare idag på väg till Norrköping, och han kör en aningen för sakta. Anledningen till att jag skriver detta är inte för att jag tror att nu bryr er om det, men jag vill bara ta tillfället i akt att berätta att varje gång vaktmästar-Leif kommer in på ICA blir jag JD och tänker tyst för mig själv; JANITOR! (på samma sätt som JD säger Janitor när han ser Janitor i filmen "jagad"). För DET tror jag att ni bryr er om. Hm.

När vi ändå är inne på seriefigurer kan jag passa på att lista mina favoriter;

Barney Stinson, Charlie Harper, Stewie Griffin, The Todd, Janitor och JD. Alla underbara män med en härlig syn på livet.

Animals and children tell the truth, they never lie

Ibland blir jag bara så upprörd. Sitter och kollar på programmet livsfarliga husdjur. 

De här människorna skaffar alltså stora rovdjur som husdjur, begår ett misstag och blir skadade eller dödade av sitt husdjur. Vad händer med djuret? Jo, det anses som livsfarligt och måste dödas! Klart som fan det är livsfarligt! Deras tänder och klor är lika dödliga som en kniv i händerna på en människa. Men om en människa av någon anledning dödar en annan människa, blir personen i fråga då skjuten direkt på platsen? Nej, fängelse i något år kanske.

Nu säger jag inte att människor också borde skjutas som straff för att de dödat någon, jag tror inte på dödsstraff. Men ett djur, som dödar för att äta och överleva, ska inte behöva straffas med döden de heller!

Watch this and weep!


Tisdag

Jag och Frida har alltså bestämt oss för att bli nyttiga. Detta ska vi klara av tillsammans, 60 mil ifrån varandra. Då behöver vi en blogg, men fantasin tryter och vi kommer inte på något namn. Det är alltså bara detta som hindrar mig från att ge mig ut i spåret på en gång. Hmm... Nej, men jag är sjukt omotiverad för tillfället, och det känns oerhört dumt att göra något duktigt om jag inte kan skriva det i bloggen. Härlig inställning!
Nej, börjar med att kolla Våra bästa år.

Söndag

Jag har en riktigt cheesy raggningsreplik som skulle passat perfekt igår; "Kan jag låna din telefon? Jag lovade att ringa hem när jag blev kär."

Handlade telefon av världens sötaste försäljare igår. När vi kom in i affären såg han okej ut, när vi gick därifrån var han en tiopoängare. Och som en bonus gick vi tillbaks dit idag för att mamma också blev intresserad av en ny telefonm vilket resulterade i att han gav sitt visitkort. Score! Nu ska jag snoka på facebook.

Jag har blivit lurad...

Då är jag igång igen, efter att datorn har varit på lagning i ca en vecka. Ödets ironi skulle man kunna säga;

Elgiganten kör samma reklam om och om igen; "My baby takes the morning train, he works from nine to five and then...". Detta gjorde att jag ville se Eurotrip så mycket att jag höll på att kissa på mig. Alltså laddar jag ner den, får ett virus och måste lämna in den till dom som gjorde att jag fick viruset från första början; ELGIGANTEN. Bastards. Hade jag bott i USA hade jag stämt dom på flera miljoner. MEN! De lagade datorn, lyckades spara alla bilder så jag är nöjd ändå. Och 1700 spänn fattigare.

There's someone famous in mianus!

Stockholm, Sweden, Rockhome

Blev en tripp till hufvudstaden idag med Hanna. Tanken var att jag skulle köpa gummistövlar och regnjacka i galonbyxematerial. Det visade sig att regnjackor inte går att köpa någonstans förutom på Stadium, och där är dom minsann INTE i galonbyxematerial. Och jag ville inte köpa stövlar förrän jag hade hittat regnjacka, då jag ville att de skulle matcha, så det gick i stöpet. Nu vet jag iaf vilka stövlar jag har att välja emellan, så jag får väl leta vidare efter regnjacka på nätet.
Istället blev det tre stycken grymt snygga t-shirts och ett par strumpbyxor köpta på Beyond Retro, två böcker om Nirvana och Anthony Kiedis, och ett duschdraperi. Pics kommer sen om jag orkar modeblogga.
.....
Jag förundras alltid över människor i en stor stad. Dels turisterna, som fotar saker jag inte alls förstår mig på. Eller okej, jag förstår mig på Apoteksskylten med det fina hjärtat, men varför i hela fridens namn vill man fotografera den?
Dels pensionärer. I min lilla by blir pensionärerna stressade om de har två kunder bakom sig när de ska betala i kassan. I en stor stad har man folk in your face konstant, men de vandrar på som ingenting. Strongt jobbat av panschisarna!

Bring me yesterday!

HAHA, jag är fan skitrolig. Förlåt mig alla svennebananer i detta avlånga land, jag vet att jag just bajsade på jante-lagen, men ibland får man det (speciellt när det nuförtiden inte bara är förbjudet att berömma sig själv, man ska inte ens uppmuntra andra). Läste gamla blogginlägg, och måhända att de var en aningen bittra, men ack så roliga! Smarta var dom också.
Vad hände? Jag har blivit en happyfool. Och visst, jag mår otroligt bra, men jag vill vara rolig igen. Funderar på att leta upp en av kunderna jag hade idag. Hon stod och skrattade för sig själv under hela tiden som hon stod i min kassa. Och jag tror faktiskt inte att det var åt mig hon skrattade. Hon har uppenbarligen kommit på hur man ska leva.
There's someone famous in Mianus!

It's the end of the world as we now it

Jag och syrran kollade på 2012 för några dagar sedan. Jag är helt övertygad om att något sådant kommer inträffa. Vi satt och diskuterade, och enligt filmen så kommer det inträffa en massa skumma saker de närmsta 2 åren innan jordens undergång. I filmen är det ganska extrema saker som inträffar, så det är väl ett argument för att det inte skulle bli nån katastrof. Eller..?
Tsunamin 2004, jordbävningen i Haiti, extremhettan i Ryssland och Finland, skogsbränder, översvämningar i Kina. You name it. 21/12 2012 är det kört, trust me.

Hur orkar man?

Seriöst. Skratta åt det istället. Eller skaffa dig ett ligg.

Brave new world

Jag har blivit frälst. Helad, pånyttfödd, you name it.
Igår åkte jag för att se Mötley Crüe på Sonisphere, en dröm sedan länge. En bonus var ju att Iron Maiden spelade, för dom kan vara kul att ha sett nån gång i livet, sen kunde jag stryka dem från min lista. Har aldrig varit nåt större fan, men Fear of the dark är ju härlig live, så det kunde det väl vara värt.
Skoja inte. Dom var helt jävla fantastiska, och trots att jag inte kunde sjunga med i en enda låt så kan det ha varit den bästa konserten jag någonsin varit på. Och det säger faktiskt ganska mycket, för jag kan ärligt påstå att jag har varit på väldigt många konserter, Nästa gång jag ser dom ska det vara bättre väder, jag ska stå längre fram och jag ska kunna varenda låt.
(Mötley var ju såklart också grymma, men det visste jag redan så därför behöver jag inte tjata om det)

Cravings

Så fort jag kollar på något av "samlarprogrammen" på trean eller femman börjar det klia i hela kroppen. Jag vill bara gå igenom varenda liten garderob och slänga allt överflödigt. Nästa dag jag är ledig (vilket är typ... nästa lördag) ska jag först sova sjukt länge, sen glida runt i äckelkläder och bara städa.

Vem FAN är Oskar Linnros?

Denna fråga har jag ställt mig i flera veckor. Jag har liksom inte orkat skriva in hans namn på Spotify för att ta reda på saken. Och jag har helt missat honom i tv, på radio och liknande. Och nyss fick jag veta att det är snyggingen i Snook. Vips så blev han genast intressant. Nu kanske jag också kan hänga med lite.
Lyssnar nu, killen kan ju sjunga?

RSS 2.0