Heart like the wheel

Imorse skickade jag iväg ett mejl på blocket angående en cykel jag ville köpa. Fick ett svar nu ikväll där det stod att cykeln blev stulen igår kväll. Maximal otur?

Jag har lite beslutsångest. Vill åka till Göteborg i sommar, har fått nys om att Manson och Volbeat dyker upp på samma festival. Men jag är ju snålheten själv, och biljetterna går på 1800. Och de flesta av banden har jag inte ens hört talas om. Men om jag skulle dö i höst vore det ju trevligt att få ha upplevt en Mansonkonsert. Om jag inte skulle dö i höst vore det coolt att kunna visa bilder på Manson för sina barnbarn om 60 år och säga: Året var 2009, och jag minns det som igår när jag och morfar var på Marilyn Manson. Skulle skrämma skiten ur ungarna.

Och absolut inte appropå Manson så vill jag se Hannah Montana filmen. Miley Cyrus är faktiskt grym. Jag har en förkärlek till unga artister som faktiskt har lyckats. Alla bör lyssna på Full Circle, blir ni inte glad aav den låten så är allt hopp ute för er för längesen. Då kan ni gå i ide.

Ick.

BAJSBAJSBAJS. Ja, jag vet. Jag som skulle åka till Stockholm imorgon. Nej men då åker alla till kyrkan istället. Jag kan ju flytta istället.

Just nu sitter jag och Robin och kolla på Talang. En grabb med lila hår, helt utdömd av mig. Men han är grym.

Make a noise and make it clear!

Igår träffades delar av gänget för att grilla på Bjuren Hills. Like the good old days. Vädret var tyvärr inte på våran sida då det var i princip minusgrader ute, men vi var inte sämre än att vi kunde tillåta oss att gå in runt 9-snåret. Där bjöds det mestadels på allsång, och jag måste säga att "You're the voice" lät förvånansvärt bra. Körslaget-klass t o m? Mycket trevlig kväll, och det kändes otroligt skönt att ingen blev lika odräglig som vi hade blivit om grillkvällen hade inträffat för 2 år sen. (Jag och robin drog iofs ganska tidigt, då klockan ringde för en timme sedan. Så jag vet inte hur mycket det spårade ut efter det.) Lagom med alkohol är alltid bäst. Och så är man pigg som en lärka dagen efter! Måste definitivt göras om inom den närmsta framtiden!

Och som vanligt kläcktes några oförglömliga oneliners:

- Varför heter det 50/50? Har man fel 8 av 10 gånger borde det heta 80/20.

- Nej men, där kommer Göran!
- Gör-han? (Roligt för att det är old-school och helt uttjatat men ändå oväntat)

Svenne banan!


So accusing their eyes like they have any right at all to criticize

And I feel like I'm naked in front of the crowd
'Cause these words are my diary screaming out aloud
And I know that you'll use them however you want to

Ska. Inte. Handla. Inredningsprylar. Innan. Flytten.

Ska. Inte. Handla. Inredningsprylar. Innan. Flytten.
Ska. Inte. Handla. Inredningsprylar. Innan. Flytten.
Ska. Inte. Handla. Inredningsprylar. Innan. Flytten.

I'm here to make money and get laid

Arbetsförmedlingen har svårt att hjälpa alla arbetslösa på grund av att de inte har tillräckligt med anställda.
HALLÅ? När kön ringlar sig lång utanför arbetsförmedlingen, anställ första stackare som står i kön, skicka in honom i ett bås, låt honom anställa näste man och så vidare.
VIPS! Jag har löst krisen. Tänk att man ska få göra allting själv.

Kan det begäras mer av mig?

VÅR. Jag har hunnit med att grilla, gå upp till ICA utan jacka och sjunga lite på Tomas Ledin. Fina tider.




Och nu är det påskvecka. Vilket innebär skärtorsdag. Vilket tydligen innebär att man måste gå ut av någon anledning. Jag är inget större fan av högljudda blöta utekvällar nu för tiden, och ännu värre blir det när de är påtvingade. Ett slöseri med alkohol, hälsa och pengar är vad det är i mina ögon.
Jag föredrar en grillkväll.
En filmkväll.
En spelkväll.
En kväll där alla faktiskt kan umgås och inte betala 100 spänn för att springa runt och leta efter varandra i 2 timmar. Sådant kan jag anordna gratis, ge mig bara ett hus och en tomt and I'll do it.

Och ja, jag trivs med att ha en vanlig hemmakväll med Robin. Robin är inte "dum" som har fått mig att festa mindre. Robin är världens mest underbara människa som har fått mig att uppskatta andra saker.
Som hemmakvällar med folk jag älskar.

Älskling,

jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns.

Johanna! (Med risk för att bli en BlondinTessan...)



Läste Johannas blogg och tänkte slå ett slag för baddträkten som inte längre bara är något för småbarn och gamla tanter med hud överallt. Så nog blir det en badsommar för dig i år också Johanna=) Vågar nog påstå att dessa modeller rent av är snyggare än bikinis, ska nog slå till på en sådan jag med! Den första och de två sista är från Nelly.se, de andra två från ELLOS. Men sånna här finns överallt bara man orkar leta!

I feel pretty

Jag är så himla glad just nu! Jag har fått en nytändning när det gäller jobbet, och jag fullkomligt älskar det. Sen jag slutade skolan (för 2 dagar sen) känns livet så mycket bättre. Alldeles nyss stod jag framför teven och garvade högt i min ensamhet åt det här: (Stäng inte av, det blir roligt efter en minut. Eller, roligt och roligt. Jag är glad så jag skrattar åt allt)



Och jag ska blir polare med Håkan 16-17 maj. Here we come!

RSS 2.0